Society
Onze aanpak

Onze aanpak

Als groot technologiebedrijf spelen we met onze infrastructuur een belangrijke rol in de Nederlandse samenleving. We willen onze positieve impact vergroten en onze negatieve impact verkleinen. Dat doen we door te streven naar maatschappelijke waarde. 

Onze sociale missie
Bij VodafoneZiggo draait het om technologie. Maar we snappen donders goed dat technologie in het leven van onze klanten slechts een bijrol speelt. Een belangrijke bijrol, maar toch… Technologie maakt dingen mogelijk, het geeft betekenis aan het leven van mensen, aan hun werk en aan de samenleving. We zorgen dat mensen overal met elkaar in verbinding kunnen zijn, waar, wanneer en met wie ze maar willen. Grenzen vervagen, de wereld is voor iedereen toegankelijk. De mogelijkheden zijn enorm en daar zijn wij onderdeel van. VodafoneZiggo vindt het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan deze digitale maatschappij. Op een toegankelijke en verantwoorde manier. Met onze technologie willen we vooruitgang realiseren in het leven van al onze stakeholders.

Speerpunten 
Binnen onze maatschappelijke aanpak onderscheiden we drie programma’s: Digitaal leven, Kansen voor kinderen en Slim zaken doen. Daarnaast richten we onze organisatie zó in dat we op een ethische en verantwoorde manier zakendoen.
Lees meer over ons beleid ten aanzien van milieu en sociale aspecten