International Women's Day
De verbinding met Utrecht

De verbinding met Utrecht

Met een lichtshow markeerden wij de komst van ons nieuwe centrale kantoor in Utrecht. Elke dag werkt VodafoneZiggo aan het verbeteren van de connectiviteit in heel Nederland. De lichtshow 'Connections' maakte deze onzichtbare verbindingen zichtbaar. VodafoneZiggo staat voor plezier en vooruitgang met elke verbinding.

"Dag in, dag uit werken we aan het verbeteren van de connectiviteit van alle Nederlanders en brengen we vooruitgang en plezier. Iedere connectie telt", zegt CEO Jeroen Hoencamp. "De verbinding met de stad Utrecht is voor VodafoneZiggo een hele bijzondere. Ons nieuwe kantoor staat in het centrum van de stad, in het midden van het land. We hebben de ambitie om digitale koploper te zijn. Daarvoor bouwen we aan het netwerk van de toekomst, beginnend in Utrecht. Al die connecties zitten in de lucht of onder de grond en zijn dus veelal onzichtbaar. Met de show 'Connections' probeerden we het onzichtbare zichtbaar te maken: plezier en vooruitgang met elke verbinding."

De show werd van 21 tot en met 27 november tussen 17.00 en 22.00 uur drie maal per uur vertoond op het Stationsplein in hartje Utrecht.