Aan de slag bij VodafoneZiggo

Voor jong talent staan bij ons de deuren wagenwijd open. We bieden volop doorgroeimogelijkheden, stages, een traineeship, leerkansen en werkplezier. Lees meer over VodafoneZiggo als werkgever.

Van Amsterdam naar London, van trainee naar digitaal programma manager. Gino Smit onderging het traject. "Ik heb met volle teugen genoten van het ontwikkelingsprogramma van Vodafone. Als trainee kreeg ik de kans om me professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Uiteindelijk mocht ik naar Engeland verhuizen voor de baan van mijn dromen."

interview - 4 min

Lees dit verhaal

"Ik ben van nature introvert. Vóór mijn traineeship had ik daar soms moeite mee. Ik werd in groepen al gauw bestempeld als stil of verlegen, terwijl ik dat zelf echt niet zo zie."

interview - 2 min

Lees dit verhaal

Meer weten?

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en aankomende edities van ons magazine.

2 min

Connect Jong talent

"9-tot-5-mentaliteit? No way!"

Na zijn studie was Jeroen Loopstra op zoek naar een bedrijf waar hij zichzelf kon zijn. VodafoneZiggo bleek een schot in de roos.

"No way dat ik van 9 tot 5 in een net pak achter mijn bureau zou zitten. Gelukkig heerst die mentaliteit bij VodafoneZiggo niet. Ik werd trainee en kreeg alle vrijheid om te ontdekken wat ik leuk vond en om mezelf te ontwikkelen als professional. Ik draaide interessante projecten, kreeg goede training en begeleiding."
Jeroen, inmiddels Digital Experience Designer, leerde tijdens zijn traineeship veel over zichzelf. "Wie ik ben, waar ik enthousiast van word en wat juist niet bij mij past. Ik kwam er achter dat ik graag met anderen samenwerk om een idee vorm te geven. Zo vallen de puzzelstukjes in elkaar. Ik kom dan ook het best tot mijn recht in een organisatie die deze werkwijze stimuleert."

 "Liefst werk ik aan verbeteringen van onze diensten en producten", zegt Jeroen. "Als ik iemand hoor zeggen "Dat doen we altijd zo", krijg ik kriebels. Als het beter kan voor de klant, dan moet je het ook doen. In mijn huidige functie ligt de focus op de klantervaring op onze digitale kanalen, en hoe die beter kan. Ik onderzoek trends in de markt, laat klanten nieuwe features uittesten en ik daag ontwikkelaars steeds uit om het beste uit de My Vodafone App te halen."

 De cultuur van VodafoneZiggo vind Jeroen inspirerend. "Het gaat om het resultaat, niet om waar je werkt, hoe laat je werkt of hoe je werkt. Iedereen zoekt zijn eigen balans. Als ik na een stevige werkdag mijn laptop dichtsla, heb ik een voldaan gevoel."

Jeroen Loopstra woont in Maastricht, maar is geboren in Gouda (dus geen zachte G). Hij studeerde economie, is zowel volleybaltrainer als –speler. Hij gaat graag naar rock-concerten en festivals en vindt het heerlijk om te hiken in de bergen.

Meer lezen over traineeships en vacatures?

VZ

VodafoneZiggoVodafoneZiggo

Share this article