Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Jari Litmanen zet inboedel op Marktplaats voor Johan Cruyff Foundation

  1 november 2018

  De volledige inrichting van het Ziggo huisje in de Johan Cruijff ArenA, waar Ajax-legende Jari Litmanen tijdens het Klassieker weekend met twee prijswinnaars verbleef, staat vanaf vandaag op Marktplaats. Geïnteresseerden kunnen een week lang bieden op meer dan 15 items, variërend van Jari’s Ajax-badjas tot een ‘Klassieker’ fauteuil. Initiatiefnemer Ziggo schenkt de volledige opbrengst van de verkoop aan de Cruyff Foundation. De verkoop start op 1 november om 08:00 uur op Marktplaats. 

  Naast Litmanens Ajax-badjas zijn verschillende gesigneerde kunstwerken onderdeel van de verkoop. Een ander collectors item waarop geboden kan worden is een ingelijst Ajax-shirt uit de erewedstrijd voor Johan Cruijff, gedragen en gesigneerd door Daley Sinkgraven. Kopers kunnen vanaf 1 november 08:00 uur tot 7 november 18.00 uur een bod uitbrengen. De hoogste bieders krijgen hun aanschaf thuisbezorgd. De volledige opbrengst van de verkoop wordt gedoneerd aan de Cruyff Foundation. Er kan worden geboden op:

  - Jari’s Ajax badjas
  - Gesigneerd Ajax-shirt (met speciale batch)
  - Tweezitsbank ‘Klassieker’                                     
  - Fauteuil ‘Klassieker’
  - Driezitsbank
  - SMEG koelkast
  - Kunstportret Jari
  - Kunstwerk Jari (by Barry Pirovano)
  - Industriële eettafel
  - Set eettafel stoelen (4x, 1 gesigneerd)
  - Oranje lampje
  - Set bijzettafeltjes (2x)
  - Set salontafeltjes (2x, 1 gesigneerd)
  - Set nachtkastjes (2x)
  - Eenpersoonsbed (2x)
  - Ajax prullenbak
  - Fifa 19 Ultimate Team board
  - Houten plantenbak 

  De Cruyff Foundation
  De Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kwetsbare kinderen, overal ter wereld. Met sportprojecten voor kinderen met een beperking, Cruyff Courts en Schoolpleinen14 geeft de Cruyff Foundation kinderen de ruimte om te sporten en te spelen. Ruimte waar zij zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken én ruimte waar zij hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren.