Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Eerste foto's van Game of Thrones seizoen 8 nu beschikbaar

  7 februari 2019

  Met nog precies 67 dagen te gaan voor de start van het slotseizoen van Game of Thrones, kunnen we de eerste foto’s delen van het nieuwe seizoen. Eerder werd al de teaser met de releasedatum gedeeld.

  Klik hier voor de foto's

  Fans wachten al ruim anderhalf jaar op het vervolg van de HBO-hitserie. Elk nieuwtje is daarom aanleiding tot speculatie. Hoe gaat het aflopen met Jon Snow, Daenerys Targaryen en de Starks? Overleven zij de strijd tussen de levenden en de doden? En wie eindigt er uiteindelijk op die felbegeerde troon?

  Winterfell-reünie

  In de algemene HBO-promo zagen we al een glimp van een paar seconden van het nieuwe seizoen. Daenerys werd door Jon voorgesteld aan zuslief Sansa bij Winterfell. Ook in de foto’s lijken de meeste personages zich bij Winterfell te bevinden. Dat viel natuurlijk te verwachten, aangezien de White Walkers in aantocht zijn en een een epische strijd onvermijdelijk lijkt.

  Fans wijzen daarnaast vooral op de outfit van Jaime Lannister, die we aan het einde van seizoen 7 verscheurd door loyaliteitsissues weg zagen rijden uit Kings Landing. Het kloffie van de anders altijd zo netjes verzorgde Kingslayer ziet er wel erg gehavend uit. Heeft hij zich bij de rest gevoegd bij Kings Landing? En hoe gaan Sansa, Bran en Arya daarop reageren?

  In Nederland zijn alle seizoenen van Game of Thrones on demand te zien met Ziggo Movies & Series L en XL, Home of HBO® .Het nieuwste seizoen is in Nederland alleen te zien bij Ziggo. De eerste aflevering van seizoen 8 is vanaf 15 april 2019 te zien, een dag na de start in Amerika. Iedere week volgt een nieuwe aflevering. Ga naar ziggo.nl/got voor meer informatie.