Op 27 juni is het de beurt aan de populaire Britse band de Kaiser Chiefs voor een intieme Ziggo Backstage Session. Eerder gingen Sting, Ed Sheeran, Snow Patrol, Guus Meeuwis en Bastille hen voor. De Kaiser Chiefs zijn o.a. bekend van de wereldwijde hits ‘Ruby’ en ‘I Predict a Riot’. Op 26 juli lanceert de band hun nieuwe album ‘Duck’.

De Ziggo Backstage Sessions zijn klein en intiem. Slechts 50 gasten krijgen een voorproefje van hun nieuwe album ‘Duck’. Uiteraard passeren ook de bekende klassiekers de revue. Tevens krijgen fans de mogelijkheid om vragen te stellen aan de band. Klanten van Ziggo maken vanaf vandaag kans aanwezig te zijn via deze link.

Kaiser Chiefs

De succesvolle band bestaat inmiddels 15 jaar en bestaat uit frontman/ tekstschrijver Ricky Wilson, Simon Rix, Andrew White (bassist/ gitarist), Peanut (toetsenist) en Vijay Mistry (drummer). ‘Duck’ is het zevende album van de band.

Ziggo Backstage Session

Om kans te maken op twee tickets voor de Ziggo Backstage Session met de Kaiser Chiefs dienen deelnemers klant te zijn bij Ziggo. Bij deelname kunnen deelnemers de vraag insturen die zij altijd al aan de band hebben willen stellen. De fans met de leukste vragen worden uitgekozen en mogen deel uitmaken van deze intieme Ziggo Backstage Session. Vragen kunnen ingezonden worden via ziggo.nl/wow. Tot slot krijgen vijf gelukkige winnaars de kans om hun vraag persoonlijk aan de Kaiser Chiefs te stellen.

Van de sessie wordt een registratie gemaakt die vanaf 15 juli exclusief is te zien op Ziggo TV (kanaal13).