Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  GP Live laat duizenden fans de Grand Prix van Mexico beleven in de Ziggo Dome

  6 september 2019

  De Grand Prix van Mexico is zondag 27 oktober voor duizenden fans te beleven op een unieke manier; op een mega groot scherm in de Ziggo Dome. De Ziggo Dome wordt opnieuw omgetoverd tot een heus racespektakel. Na de eerdere twee overwinningen van Max op het circuit in Mexico-Stad is dé vraag die racefans bezighoudt; lukt het de derde op rij te pakken? Enthousiast begeleid door presentator Jack van Gelder en Formule 1-sidekick Rob van Gameren van Ziggo Sport kijken bezoekers samen of het Max gaat lukken. Kaarten voor Ziggo GP Live zijn nu hier te bemachtigen.

  ‘Ziggo Sport is dé thuisplek van Formule 1-liefhebbers. Normaal gesproken kijken op Ziggo Sport meer dan een miljoen klanten gratis naar de verrichtingen van Max. In juni keken we voor het eerst samen met fans in onze ‘eigen’ Ziggo Dome. Het succes van dit evenement laten zien hoezeer F1 liefhebbers dit evenement hebben gewaardeerd. Fans vinden het heerlijk om sport samen te beleven, vandaar dat we racefans opnieuw de kans willen geven om Max samen naar de overwinning te schreeuwen. Onze inzet is een raceavond om nooit meer te vergeten”, aldus Will Moerer, directeur Ziggo Sport.

  Programma
  Op zondag 27 oktober gaan de deuren vanaf 6 uur open. Om half 7 start het podiumprogramma. “Vanaf het moment van binnenkomst waan je je in een racewalhalla. Onder de bezielende leiding van Van Gelder en Van Gameren maken we er weer een mooi F1 event van, vertelt projectleider Mart Roumen van VodafoneZiggo. “Dit bestaat uit de mooiste racebeelden en -beschouwingen, live muziek, een waar racespektakel op het grote scherm en special guests die acte de presence geven. Een programma met voor ieder wat wils.” Bekijk de Formule 1-programma’s op Ziggo Sport om programma-updates te vinden.

  Kaarten voor Ziggo GP Live zijn vanaf vandaag te bemachtigen via ziggo.nl

  De groei van Formule 1 op Ziggo Sport
  Ziggo Sport is de thuisplek van Formule 1-liefhebbers, waar het duo Jack Plooij en Olav Mol al jarenlang verslag doet vanuit iedere pitstraat. Door de populariteit van Max Verstappen werd twee jaar geleden het Formule 1 Café op vrijdagavond geïntroduceerd en daarmee ontstond een heus ‘raceweekend’ op Ziggo Sport. Na de populaire simulatierace Ziggo eBattle is dit een volgende unieke ervaring die Ziggo biedt bovenop de zenderprogrammering.

  Series en sport
  Met Ziggo GP Live heeft Ziggo een volgend programma neergezet waarbij het publiek op een groot scherm kan kijken naar exclusieve programmering zoals sport en series. Ziggo-klanten konden al met korting de wedstrijd Ajax-Real Madrid volgen in de Ziggo Dome en eerder was in Pathé-bioscopen de ontknoping van seizoen 7 en 8 van Game of Thrones te zien.

  Ziggo zendt Dutch GP gratis uit voor iedereen
  De oranje gekte heerst in de Formule 1. Nederland leeft mee met de prestaties van Max Verstappen en is trots dat we nu na zoveel jaar weer een eigen Grand Prix hebben in Nederland, om nog maar te zwijgen van de vele Formule 1 reizen en oranje tribunes tijdens de verschillende Grand Prix in Europa. Ziggo wil hier een bijdrage aan leveren en heel Nederland mee laten genieten met het nationale race spektakel in Zandvoort.