Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Jari Litmanen keert terug naar Amsterdam

  28 september 2018

  Het is echt waar, Ajax-legende Jari Litmanen laat Finland achter zich en zoekt twee enthousiaste en gezellige huisgenoten voor zijn tijdelijke huisje in Amsterdam. Twee dagen geleden stond zijn oproep in de krant en vandaag maakt Ziggo officieel bekend dat Jari Litmanen terugkeert naar Amsterdam. De oud-speler trekt in in een volledig ingericht Ziggo Huisje in de Johan Cruijff ArenA, tijdens het Klassiekerweekend, op 27 en 28 oktober. Op www.ziggo.nl/jari maak je kans om zijn huisgenoot te worden.

  De winnaar, vergezeld door een vriend(in) of familielid, overnacht in het huisje in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober. Tijdens het weekend worden de huisgenoten verrast met verschillende activiteiten, waaronder een exclusief kijkje achter de schermen in de ArenA en het helpen bij de voorbereidingen voor de wedstrijd. Het absolute hoogtepunt is het kijken van De Klassieker samen met Jari, vanaf het eigen balkon.

  Huisgenoot worden?
  Potentiële huisgenoten van Jari kunnen zich inschrijven via http://www.ziggo.nl/jari. Het enige wat deelnemers hoeven te doen is aangeven met welke vriend, vriendin of familielid ze het Ziggo Huisje willen betrekken.

  De Klassieker
  Deze topper uit de Eredivisie wordt gespeeld in de tiende speelronde van het voetbalseizoen 2018/2019 op 28 oktober om 14:30 uur in de Johan Cruijff ArenA.