Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Laatste tickets Ziggo F1 Live vanaf vandaag in de verkoop

  26 april 2019

  Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk op zondag 30 juni, is de Ziggo Dome gevuld met duizenden Formule 1-supporters, die Max Verstappen vanuit Amsterdam aan gaan moedigen. De coureur roept zijn achterban op om vooral naar deze spectaculaire Formule 1-middag onder aanvoering van Jack van Gelder te komen. ‘Sinds mijn debuut is de sport alleen maar populairder geworden.’ De laatste kaarten zijn nu in de verkoop. VodafoneZiggo-klanten kunnen tickets voor Ziggo F1 Live bemachtigen via ziggo.nl/F1Live.

  Niet alleen oranjeboegbeeld Jack van Gelder is aanwezig in de Ziggo Dome, ook Veronica-DJ’s Rick Romeijn en Niels van Baarlen zijn present, om te zorgen dat het publiek helemaal opgezweept is als de lichten op het circuit uitgaan. Samen met de heren van Ziggo Sport in Hilversum stomen zij de oranje massa klaar voor de racemiddag van hun leven.

  Uiteraard heeft de Nederlandse coureur, door wie de sport in korte tijd zo populair is geworden, ook een rol in de Ziggo Dome. Niemand minder dan Max Verstappen zelf doet een oproep aan zijn achterban om naar Ziggo F1 Live te gaan. “Deze zomer is het niet alleen een groot feest in Oostenrijk, maar ook in de Ziggo Dome gaat het dak eraf”, vertelt hij.

  Voor bezoekers van de Formule 1-middag heeft hij zelfs nog een verrassing. Twee bezoekers van Ziggo F1 Live worden door Max tijdens het evenement uitgenodigd om in Spa een kijkje in zijn keuken te nemen. Deze VIP-pakketten worden in de Ziggo Dome weggeven onder het aanwezige publiek.

  Voor fans die zelf het circuit van Oostenrijk willen uitproberen is er voldoende gelegenheid. De nieuwe game F1 2019 wordt tijdens de GP van Oostenrijk gelanceerd en is speciaal voor bezoekers te beleven en te spelen tijdens Ziggo F1 Live.

  Laatste kaarten

  De kaartverkoop van Formule 1 live gaat snel. Meer dan de helft van de kaarten is al verkocht. Formule 1 kijken op zo’n grote schaal wordt een ervaring om nooit meer te vergeten. Klanten die Vodafone en Ziggo combineren, krijgen korting op de ticketprijs en extra’s tijdens de Formule 1-middag.

  Tickets voor het evenement zijn te verkrijgen via ziggo.nl/f1live.