Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Kijkplezier voor de kinderen bij Ziggo Movies & Series (XL)

  12 juni 2018

  In mei is al een flink aantal nieuwe Disney titels toegevoegd aan de on demand pakketten van Ziggo. Het Disney-aanbod is nu verder vernieuwd met films voor de hele familie. Van Disney klassiekers en Pixar animatiefilms, tot de spannendste live action films en grootste hits. Zowel de originele als de Nederlandse versies. Een greep uit het vernieuwde Disney aanbod bij Ziggo:

  Disney Classics

  Wie is er niet opgegroeid met de magie van Disney? In ons vernieuwde aanbod zijn klassiekers te vinden zoals Pinokkio, Dombo, 101 Dalmatiërs, Lady en de Vagebond en De Reddertjes. En niet te vergeten Assepoester en Peter Pan.

  Pixar Animation Studios

  Van Pixar hebben we nu alle Toy Story films (1, 2 en 3) in het aanbod, verder The Incredibles, UP, Cars 1 en 2, Monsters & Co, Monsters University en meer.

  Live action en andere hits

  Voor de iets oudere kinderen hebben we onder meer The Three Musketeers, Vier films uit de populaire Pirates of the Caribbean reeks, John Carter en The Sorcerer’s Apprentice. Maar ook hits als Frozen, Alice in Wonderland en Wreck-It-Ralph ontbreken niet.