Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Nu nog meer nieuwe topseries te zien, bij Ziggo Movies & Series XL

  14 februari 2019

  Het vierde seizoen van Billions komt eraan. Billions is een Amerikaanse hitserie waarin twee zakenmannen uit totaal verschillende werelden elkaar het leven zuur maken. Openbaar aanklager voor de staat New York, Chuck Rhoades (Paul Giamatti) versus hedgefund-koning, Bobby "Axe" Axelrod (Damian Lewis uit Homeland). Seizoen 4 begint op 18 maart bij Ziggo, een dag na de start in de VS. Ook de voorgaande seizoenen zijn alleen te zien bij Ziggo.

  Op 6 maart voegt Ziggo ook exclusief het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie Springvloed toe aan het Movies & Series (XL) pakket.

  Voor fans van spannende politieke thrillers die zich rond het Witte Huis afspelen is de Amerikaanse dramaserie Scandal een ‘must see’. Van de maker van Grey’s Anatomy en Private Practice. Het verhaal draait om Olivia Pope, een voormalig White House Communications Director die haar eigen crisismanagementbureau begint. De complete serie is nu te zien.

  Op 8 maart verwachten we The Good Doctor seizoen 1 met de jonge autistische en briljante chirurg Shaun. Op 25 maart voegen we exclusief voor onze klanten het eerste seizoen van de veelbelovende serie Deadly Class toe, geproduceerd door The Russo Brothers (o.a. regie Avengers: Infinity War).

  Van HBO krijgen we een aantal documentaires en de film O.G., met Jeffrey Wright uit Westworld. In O.G. kruipt Jeffrey in de huid van gevangene Louis, die al 24 jaar in een zwaar bewaakte gevangenis zit en op het punt staat vrijgelaten te worden.