Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Op de bank bij Guus Meeuwis in het midden van de Ziggo Dome

  1 november 2018

  Na Sting, Ed Sheeran en Snow Patrol, is het op 12 december de beurt aan een van de grootste artiesten van ons land, Guus Meeuwis, voor een Ziggo Music Session.

  Met de Ziggo Music Sessions krijgen fans de kans om hun favoriete artiesten te bewonderen in een intieme setting. In tegenstelling tot zijn ‘Groots met een zachte G’ concerten, is de Ziggo Music Session van Guus Meeuwis juist klein en intiem. Slechts 200 gasten kunnen luisteren, naar nummers van zijn nieuwe album en enkele klassiekers, vanaf comfortabele banken die rondom het podium in het midden van de Ziggo Dome geplaatst worden. Klanten van Ziggo maken vanaf vandaag kans aanwezig te zijn via link www.ziggo.nl/guus.

  Ook de formatie van de band is kleiner dan we gewend zijn. Guus speelt met een kleine 6-mans formatie voornamelijk nummers van zijn nieuwe album ‘GELUK’, welke volledig in eigen beheer is uitgegeven. Uiteraard passeren ook de bekende klassiekers de revue.

  Ziggo Music Session
  Om kans te maken op twee tickets voor de Ziggo Music Session dienen deelnemers naast Guus Meeuwis fan, ook klant te zijn bij Ziggo. Bij deelname kunnen deelnemers de vraag insturen die zij altijd al aan Guus hebben willen stellen. De fans met de leukste vragen worden uitgekozen en mogen deel uitmaken van het unieke ‘bankoptreden’ van Guus Meeuwis. Vragen kunnen ingezonden worden via www.ziggo.nl/wow. Tot slot krijgen vijf gelukkige winnaars de kans om hun vraag persoonlijk aan Guus Meeuwis te stellen.