Lease-oplossing met aanvullende diensten

Vodafone Business introduceert Hardware-as-a-Service (HaaS). HaaS is er voor grote bedrijven die op zoek zijn naar flexibele lease-oplossingen voor toestellen. De nieuwe dienst sluit aan bij de ontwikkelingen die bedrijven ondergaan zoals digitale transformatie, data-gedreven ondernemen en slimmer, mobieler werken.


Het bedrijfsleven verwacht steeds meer flexibiliteit op het gebied van connectiviteit. Tevens verwachten medewerkers dat ze de nieuwste toestellen krijgen van hun werkgever. Het aanschaffen en beheren van een groot aantal mobiele toestellen kost veel geld. Zo’n grote investering in één keer is lang niet altijd gewenst of haalbaar. HaaS is een flexibele lease-oplossing waarbij er sprake is van maandelijks één factuur per toestel. Zo is een grote kapitaalinvestering om te zetten naar periodieke operationele kosten. Na afloop van de leaseperiode kunnen werkgevers weer de nieuwste mobiele toestellen voor hun medewerkers bestellen.


Servicemanager en additionele diensten
Daarnaast kunnen HaaS-klanten kiezen voor een persoonlijke servicemanager die zorgt voor een snelle levering van toestellen die klaar zijn voor gebruik. Vodafone Business biedt ook hulp bij reparaties, bezorging bij de medewerkers thuis en het wissen van telefoondata op afstand bij beveiligingsissues.

Smarter Working
Deze nieuwe lease-oplossing zorgt er voor dat bedrijven kunnen concentreren op hun core business. Vodafone Business adviseert en helpt bij het inrichten van een Smarter Working werkomgeving. Met de bijbehorende diensten en producten wil het bedrijf slimmer en efficiënter werken mogelijk maken.

Meer informatie over HaaS: https://business.vodafone.nl/business/hardware-as-a-service.html