Presentatie nieuwe album in intieme Ziggo Music Session in Club Ziggo

Na een radiostilte van zeven jaar, brengt Snow Patrol op 25 mei haar nieuwe album ‘Wildness’ uit. Ziggo haalt de populaire Schots/Ierse band naar Nederland voor een intieme Music Session, waar ze enkele nieuwe nummers live ten gehore zal brengen. De Ziggo Music Session vindt plaats op woensdag 30 mei in Club Ziggo en is exclusief toegankelijk voor vijftig Ziggo abonnees. Kans maken op entreetickets kan via ziggo.nl/snowpatrol

Snow Patrol, bekend van wereldhits als ‘Chasing Cars’, ‘Just Say Yes’, ‘Shut Your Eyes’ en huidige single ‘Don’t Give In’ maakt dit jaar een comeback. Niet alleen verschijnt het nieuwe album, maar ook live zal de band deze zomer terugkeren op het Pinkpop festival. Ziggo-abonnees hoeven hier niet op te wachten.

Deelnemen
Om kans te maken op twee tickets voor dit unieke optreden moet de Snow Patrol-fan klant zijn bij Ziggo. Daarnaast moeten zij een vraag insturen die zij altijd al aan Snow Patrol hebben willen stellen. De vijftig fans met de leukste vragen worden uitgekozen en mogen deel uitmaken van het intieme optreden van Snow Patrol. Vragen kunnen ingezonden worden via ziggo.nl/snowpatrol.

Meet & Greet
Voor het optreden kunnen vijf winnaars hun ingezonden vraag ook nog eens persoonlijk aan frontman Gary Lightbody en de overige bandleden stellen. Na zeven jaar wachten is er vermoedelijk genoeg gesprekstof.