Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ziggo lanceert psychologische thriller The Feed: cast op bezoek in Amsterdam

  3 oktober 2019

  Vandaag presenteert Ziggo de nieuwe serie van The Feed. Na The Rook is The Feed de tweede serie die voor Liberty Global is ontwikkeld. Naast een exclusief voorproefje van de serie konden de aanwezigen vragen stellen aan de hoofrolspelers Guy Burnet (Ray Donovan, Counterpart, The Affair) en Nina Toussaint-White (Bodyguard, Switch, Doctor Who).

  The Feed is een psychologische thriller, geschreven door Channing Powell (The Walking Dead) naar het boek van Nick Clark Windo. De serie speelt zich af in het Londen van de toekomst. Lawrence Hatfield (David Thewlis) is erin geslaagd om een technologie te ontwikkelen waarmee mensen informatie, emoties en herinneringen direct via het brein met elkaar kunnen delen. Het gaat echter mis als gebruikers van de nieuwe technologie plotseling moorddadig worden.

  Op de vraag waarom je The Feed zou moeten kijken antwoordde Guy Burnet: “De serie schetst een realistisch toekomstbeeld– die al heel dichtbij is - en waar we allemaal huiverig voor zijn Wat als technologie ons brein overneemt, wat zijn daarvan de consequenties? Het is van belang om die discussie te voeren en ons te realiseren wat dit voor ons betekent en wat we er zelf aan gaan doen.”

  De serie is vanaf 10 oktober exclusief te zien bij Ziggo.