Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ziggo Sport Totaal voor digitaal kijkend Nederland gratis te zien

  12 september 2018

  Van donderdag 13 september tot en met maandag 17 september zijn voor iedere Nederlander die digitale televisie kijkt via onder andere Ziggo, KPN, T-Mobile of CanalDigitaal, alle sportwedstrijden die Ziggo Sport Totaal via zes kanalen uitzendt gratis te zien.

  Dit houdt dus in dat onder meer de live voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League, de Spaanse La Liga, de Italiaanse Serie A en de Formule 1 race van Singapore weer voor een breed publiek te zien zijn.

  Daarnaast zijn ook de verrichtingen van de Nederlandse volleybalmannen tijdens het WK in China en de WK kwalificatie wedstrijden van de Nederlandse basketbalheren live te volgen. De zender Ziggo Sport Golf staat vier dagen lang in het teken van het KLM Open. Tenslotte komt ook het Nederlands Davis Cup tennisteam nog in actie in hun uitduel tegen Canada.


  Op zondagavond 16 september om 19:50 uur is ook het voetbalpraatprogramma Rondo gepresenteerd door Jack van Gelder voor iedereen te zien. Een dag later is dat ook het geval met het sportpraatprogramma Peptalk waar Jack van Gelder vanaf 19:50 uur samen met Frank Evenblij weer diverse sportgasten in de studio ontvangt.