Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ziggo verhoogt uploadsnelheid zakelijke klanten tot 50 Mbit/s

  19 oktober 2017

  Ziggo verhoogt de snelheid van een aantal van zijn zakelijke internetabonnementen en speelt daarbij in op de behoeften van ondernemers. Onderzoek wijst uit dat klanten supersnel internet een belangrijke graadmeter vinden bij het kiezen van een abonnement. Zo biedt Ziggo nu de hoogste zakelijke uploadsnelheid van 50 Mbit/s aan alle klanten die kiezen voor een Max abonnement. De downloadsnelheid van dit Max abonnement is 500 Mbit/s. De prijzen van de internetabonnementen blijven ongewijzigd.

  Vanaf begin oktober zijn de nieuwe snelheden beschikbaar. Uit onderzoek van Ziggo blijkt dat klanten een goede service in combinatie met een snel en betrouwbaar netwerk als belangrijke factoren zien wanneer zij voor een abonnement kiezen. Ook verwachten klanten dat daar een relatief laag maandbedrag tegenover staat.

  John van Vianen, directeur zakelijke markt bij VodafoneZiggo: “Wij nemen de need for speed van onze klanten serieus. Naast een nog snellere internetverbinding is de nieuwe 50 Mbit/s de hoogste uploadsnelheid in de zakelijke markt. Deze verbetering betekent extra tijdwinst voor de vele ondernemers die dagelijks in de cloud werken. Met deze snelheidsverhoging neemt Ziggo de volgende stap naar het ‘next generation network’, waarbij snelheden van 1 Gigabit/s mogelijk worden.”

  De uploadsnelheid van het Complete pakket wordt verhoogd naar 40 Mbit/s en de downloadsnelheid van 180 Mbit/s naar 250 Mbit/s. Bij het Plus abonnement wordt de downloadsnelheid verhoogt naar 350 Mbit/s.