Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ziggo zet bewoners van zorginstellingen in het zonnetje tijdens de Admiraliteitsdagen

  5 september 2019

  Ziggo Zakelijk is voor het vierde jaar op rij hoofdsponsor van de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Ook dit jaar is er een exclusief gastenprogramma opgezet om 160 mensen met een beperking dit maritieme festival vanaf het water te laten beleven.

  Het schip De Markol is speciaal ingericht voor mensen met een beperking. Zo is het goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ziggo Zakelijk heeft de gasten uitgenodigd op het schip omdat zij wonen in zorginstellingen die klant zijn bij het telecombedrijf.

  Benny Kooistra, senior accountmanager Healthcare & Hospitals van VodafoneZiggo: "In mijn werk kom ik veel bij zorginstellingen en ziekenhuizen en het is mooi om naast de diensten en producten die wij leveren vanuit de telecommunicatie, ook op een andere manier bij te kunnen dragen aan het plezier van cliënten van deze zorginstellingen." De Markol ligt te water van vrijdag 6 september tot en met zondag 8 september.

  In het tweede weekend van september 2019 organiseert Dokkum voor de negende keer de Admiraliteitsdagen, het maritieme en muzikale festival van het noorden. Het gratis toegankelijke festival voor jong en oud trekt jaarlijks tienduizenden mensen. Vooral de concerten bij het beroemde keerpunt van de Elfstedentocht zijn populair. Meer informatie is te vinden op www.admiraliteitsdagen.nl.