Verhalen
"Mijn werkdag begint in de intercity"

"Mijn werkdag begint in de intercity"

Traineeship triggert contact

Jarmo Wilkens, trainee bij VodafoneZiggo, reist vaak met de trein van Maastricht naar Amsterdam en terug. Maar dat voelt allerminst als verloren tijd.

"Ik kan prima werken op de laptop met 4G-internet die VodafoneZiggo mij heeft gegeven. Dus mijn werkdag begint in de intercity."

Jarmo houdt zich dagelijks bezig met de technische mogelijkheden van Internet of Things, oftewel: slimme apparaten die aan elkaar gekoppeld zijn en het leven een stukje makkelijker maken. "Ik onderzoek welke rol VodafoneZiggo daarbij kan spelen en wat daar technisch voor nodig is. Ik vind dat een leuk, uitdagend project, waarin collega's mijn ideeën waarderen maar ook aanscherpen."

"Tijdens mijn traineeship heb ik ondervonden dat het makkelijk is om contact met onbekenden te leggen, vooral omdat ze graag hun kennis en ervaring delen", zegt Jarmo. "Ook heb ik geleerd mezelf duidelijk uit te drukken en effectieve vragen te stellen. Het traject zoomt echt in op jouw specifieke leerdoelen en dat zorgt voor belangrijke inzichten."

Jarmo Wilkens studeerde Elektrotechniek in Nederland en Brazilië. Hij studeerde af als Telecommunicatie Ingenieur. Hij pakt dingen graag op een andere manier aan: hij zoekt naar kansen en vindt innovatieve oplossingen. Zijn levensmotto: 'No risk, no adventure'.

Meer weten over VodafoneZiggo als werkgever?

Foto: Marieke Odekerken