VodafoneZiggo.nl gebruikt cookies, door deze site te gebruiken accepteert u ons cookiebeleid.

VodafoneZiggo's vrouwelijke rolmodellen inspireren elke dag weer

International Women's Day

8 maart 2023

Vandaag, op Internationale Vrouwendag, zet VodafoneZiggo zes vrouwen die werkzaam zijn bij het bedrijf in de spotlight. Ze schitteren op verschillende online kanalen en op de gevel van het Ziggo Dome.

Het thema van International Women’s Day dit jaar is “DigitALL’’, waarmee aandacht wordt gevraagd voor vrouwen in de tech-industrie. Want daar liggen nog een hoop kansen als het gaat om diversiteit.

VodafoneZiggo is zich er ook van bewust dat nog relatief weinig vrouwen in de tech-industrie werken en doet haar best om hier verandering in te brengen. Zo organiseert het bedrijf sinds 2019 een ‘Girls Day’, waarbij jonge meisjes kennismaken met het bedrijf en de telecomsector. Daarnaast heeft VodafoneZiggo ook een netwerk dat zich inzet voor een betere man/vrouw-diversiteit binnen het bedrijf: Women Connected.

Womans_Day_4x5_belgin.jpg

Ze is altijd met van alles bezig

en zo is duizendpoot Belgin er fulltime voor haar gezin, collega’s en de politiek en dat maakt haar een geweldige Improvement Owner.

Womans_Day_4x5_candice.jpg

Ze heeft altijd wel een mening

en met haar indrukwekkende IT-kennis weet onze Director IT Candice precies de pijnpunten te benoemen en hoe ze te verhelpen zijn.

Womans_Day_4x5_fleur.jpg

Ze is moeder van vijf kinderen

en die geven onze Executive Director Fleur dagelijks inspiratie voor het maken van een positieve impact op toekomstige generaties.

Womans_Day_4x5_ines.jpg

Ze is zo veeleisend

en dat maakt dat onze Manager RAN Engineering Inès perfect het team kan leiden dat gaat voor de beste verbinding.

Womans_Day_4x5_sherry.jpg

Ze praat echt de hele dag door

en juist dat maakt Sherry zo’n buitengewone Director Internal Communications, Culture & Engagement.

Womans_Day_4x5_tonia.jpg

Ze is zo gevoelig en emotioneel betrokken

en precies dát maakt Quality & Deploy Manager Tonia de perfecte verbindende factor tussen afdelingen die bouwen aan projecten als capaciteitsuitbreiding en een beter en sneller GigaNet met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Kijk voor meer informatie op onze careersite.