De Ziggo GO-app is nu beschikbaar in nog meer landen buiten de EU. Ziggo-klanten kunnen via deze app naar hun favoriete televisieprogramma's, films of series kijken via Wifi, 3G of 4G*. Dat kan inmiddels al in veertig landen**, waaronder vele vakantiebestemmingen. Vanaf 1 augustus 2019 is Ziggo GO ook te gebruiken in Noorwegen, IJsland en Liechtenstein.

Ziggo GO populair in vakantieperiode
"De app speelt ook op vakantie een belangrijke rol'', aldus Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt VodafoneZiggo: " Met meer dan 1,5 miljoen actieve gebruikers is de Ziggo GO app enorm populair. Ook tijdens de vakantieperiode in het binnen- en buitenland groeit het gebruik dagelijks. Kijk op het vakantieadres verder naar de nieuwste serie of geniet live van de winst van Max Verstappen op Ziggo Sport. Om de vakantiegangers deze zomer extra te ondersteunen bij het meenemen van hun favoriete programma's, films en series staat er tot half augustus een Ziggo GO team klaar op Schiphol."

Ziggo GO 2

On Demand en Replay op vakantie
Iedere klant van Ziggo heeft toegang tot de Ziggo GO app. Na het downloaden van deze gratis app via de verschillende appstores kijk je binnen- of buitenshuis op je tablet of smartphone. Met ziggogo.tv kan er ook op de laptop gekeken worden. Live televisie en Movies & Series kan je via Ziggo GO ook streamen naar het grote televisiescherm via Google Chromecast of Airplay.

Ziggo GO geeft toegang tot honderden films en series uit het Movies & Series XL pakket. Voor het vertrek naar het zonnige vakantieadres kunnen klanten hun favoriete films of series ook downloaden om deze op de achterbank of in het vliegtuig offline verder te kijken (zonder Wifi of 3G/4G verbinding). Kijken via Ziggo GO kan op drie apparaten tegelijkertijd en deze biedt tot 120 televisiezenders (afhankelijk van het zenderpakket). De optie 'Replay'maakt het mogelijk om bijna alle uitgezonden programma's tot na zeven dagen terugkijken. Tot slot kunnen klanten met de app op afstand opnames programmeren op de Mediabox XL en de nieuwe Mediabox Next.

Volgens het Dutch Apps Market report 2018 (bron: Telecompaper) staat de Ziggo GO app in de top 3 van meest gedownloade video apps op smartphones (na YouTube en Netflix).

Voor meer informatie over Ziggo GO klik hier

* Buitenshuis kijken via 3G- of 4G-verbinding verbruikt mobiele databundel

** EU landen
België
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Oostenrijk
Portugal
Roemenië
Slovenië
Slowakije
Spanje
Tsjechië
Verenigd Koninkrijk
Zweden

Andere Europese landen
IJsland
Liechtenstein
Noorwegen

Vakantiebestemmingen
De Canarische Eilanden
De Azoren
Frans-Guyana en Réunion
Guadeloupe
Madeira
Martinique
Mayotte
Saint-Martin (Franse deel Sint-Maarten)