Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ziggo GO app populair tijdens vakantie

  5 augustus 2019

  De Ziggo GO-app is nu beschikbaar in nog meer landen buiten de EU. Ziggo-klanten kunnen via deze app naar hun favoriete televisieprogramma's, films of series kijken via Wifi, 3G of 4G*. Dat kan inmiddels al in veertig landen**, waaronder vele vakantiebestemmingen. Vanaf 1 augustus 2019 is Ziggo GO ook te gebruiken in Noorwegen, IJsland en Liechtenstein.

  Ziggo GO populair in vakantieperiode
  "De app speelt ook op vakantie een belangrijke rol'', aldus Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt VodafoneZiggo: " Met meer dan 1,5 miljoen actieve gebruikers is de Ziggo GO app enorm populair. Ook tijdens de vakantieperiode in het binnen- en buitenland groeit het gebruik dagelijks. Kijk op het vakantieadres verder naar de nieuwste serie of geniet live van de winst van Max Verstappen op Ziggo Sport. Om de vakantiegangers deze zomer extra te ondersteunen bij het meenemen van hun favoriete programma's, films en series staat er tot half augustus een Ziggo GO team klaar op Schiphol."

  On Demand en Replay op vakantie
  Iedere klant van Ziggo heeft toegang tot de Ziggo GO app. Na het downloaden van deze gratis app via de verschillende appstores kijk je binnen- of buitenshuis op je tablet of smartphone. Met ziggogo.tv kan er ook op de laptop gekeken worden. Live televisie en Movies & Series kan je via Ziggo GO ook streamen naar het grote televisiescherm via Google Chromecast of Airplay.

  Ziggo GO geeft toegang tot honderden films en series uit het Movies & Series XL pakket. Voor het vertrek naar het zonnige vakantieadres kunnen klanten hun favoriete films of series ook downloaden om deze op de achterbank of in het vliegtuig offline verder te kijken (zonder Wifi of 3G/4G verbinding). Kijken via Ziggo GO kan op drie apparaten tegelijkertijd en deze biedt tot 120 televisiezenders (afhankelijk van het zenderpakket). De optie 'Replay'maakt het mogelijk om bijna alle uitgezonden programma's tot na zeven dagen terugkijken. Tot slot kunnen klanten met de app op afstand opnames programmeren op de Mediabox XL en de nieuwe Mediabox Next.

  Volgens het Dutch Apps Market report 2018 (bron: Telecompaper) staat de Ziggo GO app in de top 3 van meest gedownloade video apps op smartphones (na YouTube en Netflix).

  Voor meer informatie over Ziggo GO klik hier

  * Buitenshuis kijken via 3G- of 4G-verbinding verbruikt mobiele databundel

  ** EU landen
  België
  Bulgarije
  Cyprus
  Denemarken
  Duitsland
  Estland
  Finland
  Frankrijk
  Griekenland
  Hongarije
  Ierland
  Italië
  Kroatië
  Letland
  Litouwen
  Luxemburg
  Malta
  Nederland
  Oostenrijk
  Portugal
  Roemenië
  Slovenië
  Slowakije
  Spanje
  Tsjechië
  Verenigd Koninkrijk
  Zweden

  Andere Europese landen
  IJsland
  Liechtenstein
  Noorwegen

  Vakantiebestemmingen
  De Canarische Eilanden
  De Azoren
  Frans-Guyana en Réunion
  Guadeloupe
  Madeira
  Martinique
  Mayotte
  Saint-Martin (Franse deel Sint-Maarten)