"Je krijgt de vrijheid om kansen te creëren"

Leila Palavra, Performance Improvement Manager

"Ik heb mijn scriptie bij Ziggo gedaan. De openheid en flexibiliteit van de collega's trokken mij meteen aan. Daarnaast kreeg ik als stagiair veel verantwoordelijkheid. Ik dacht: als trainee bij VodafoneZiggo zal ik vast nóg meer kansen krijgen. En dat klopte inderdaad.

Mijn eerste project was bij de afdeling Network binnen de zakelijke tak van het bedrijf. Ik mocht daar processen optimaliseren. Dat klinkt misschien niet direct heel spannend, maar het bleek juist een mooie uitdaging. Ik had te maken met ruim tien verschillende afdelingen. Die hadden stuk voor stuk hun eigen doel, werkwijze en voorkeuren. Een flinke puzzel dus om iedereen enigszins tevreden te houden en prioriteiten te stellen.

In mijn tweede project maakte ik een kostenmodel bij de afdeling Commercial Management. Een totaal andere uitdaging! Mijn ambitie is om zoveel mogelijk afdelingen te leren kennen en te begrijpen wat ze precies doen. Daarnaast wilde ik mezelf verder ontwikkelen als professional. Het enthousiasme en de feedback van mijn collega's werken heel motiverend. Hierdoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

VodafoneZiggo biedt heel veel kansen, mits je die zelf creëert. Je wordt geacht zelfstandig te kunnen werken, maar ook anderen op te zoeken. Iedereen wil je graag helpen en er heerst een open cultuur. Je kunt je eigen dagen inplannen, wat fijn is met vele activiteiten buitenom werk. Ook de borrels zijn erg gezellig!"

Naam: Leila Palavra (1993)
Studie: Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam

Werken bij VodafoneZiggo