"Leren en ontwikkelen in een snelkookpan"

Anouk Wortman, specialist Business Intelligence Governance

"Ik heb nog nooit zoveel tegelijk geleerd als tijdens mijn traineeship. Je talenten worden echt op de proef gesteld en overal duiken kansen op.

Als trainee wissel je meerder malen van werkplek. Dat geeft het gevoel van een snelkookpan. Nét als je gewend bent aan je afdeling en rol, word je weer uit je comfort zone geplukt en in een nieuwe setting gezet. Super leerzaam.

Ik merkte algauw wat ik van het eerste project heb geleerd. Hoe je de startfase aanpakt bijvoorbeeld: welke gesprekken en acties belangrijk zijn om een afdeling in de vingers te krijgen.

Het brede netwerk dat je in korte tijd opbouwt, is ook een enorme plus. Doordat je in verschillende teams werkt, leer je uiteenlopende collega's en werkstijlen kennen. Ook zie je de samenhang tussen de verschillende werkzaamheden. Op dat vlak is het traineeship echt een unieke kennismaking.

De werksfeer bij VodafoneZiggo is informeel, actiegericht en collegiaal. Niet lullen maar poetsen. Als je dingen gedaan wilt krijgen, dan is er altijd wel iemand die tijd maakt om mee te denken. Elke trainee heeft bijvoorbeeld een buddy, een ex-trainee die precies hetzelfde traject heeft doorlopen. Daar kun je altijd terecht met vragen of ideeën. En natuurlijk staan de managers ook voor je klaar. Voor goede plannen is altijd ruimte!"

Anouk Wortman (1991)
Studie: Informatiekunde (BSc), Business Information Studies (MSc)

Werken bij VodafoneZiggo