Aan de slag bij VodafoneZiggo

Voor jong talent staan bij ons de deuren wagenwijd open. We bieden volop doorgroeimogelijkheden, stages, een traineeship, leerkansen en werkplezier. Lees meer over VodafoneZiggo als werkgever.

Van Amsterdam naar London, van trainee naar digitaal programma manager. Gino Smit onderging het traject. "Ik heb met volle teugen genoten van het ontwikkelingsprogramma van Vodafone. Als trainee kreeg ik de kans om me professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Uiteindelijk mocht ik naar Engeland verhuizen voor de baan van mijn dromen."

interview - 4 min

Lees dit verhaal

"Ik ben van nature introvert. Vóór mijn traineeship had ik daar soms moeite mee. Ik werd in groepen al gauw bestempeld als stil of verlegen, terwijl ik dat zelf echt niet zo zie."

interview - 2 min

Lees dit verhaal

Meer weten?

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en aankomende edities van ons magazine.

2 min

Connect Jong talent

"Leren en ontwikkelen in een snelkookpan"

Anouk Wortman, specialist Business Intelligence Governance

"Ik heb nog nooit zoveel tegelijk geleerd als tijdens mijn traineeship. Je talenten worden echt op de proef gesteld en overal duiken kansen op.

Als trainee wissel je meerder malen van werkplek. Dat geeft het gevoel van een snelkookpan. Nét als je gewend bent aan je afdeling en rol, word je weer uit je comfort zone geplukt en in een nieuwe setting gezet. Super leerzaam.

Ik merkte algauw wat ik van het eerste project heb geleerd. Hoe je de startfase aanpakt bijvoorbeeld: welke gesprekken en acties belangrijk zijn om een afdeling in de vingers te krijgen.

Het brede netwerk dat je in korte tijd opbouwt, is ook een enorme plus. Doordat je in verschillende teams werkt, leer je uiteenlopende collega's en werkstijlen kennen. Ook zie je de samenhang tussen de verschillende werkzaamheden. Op dat vlak is het traineeship echt een unieke kennismaking.

De werksfeer bij VodafoneZiggo is informeel, actiegericht en collegiaal. Niet lullen maar poetsen. Als je dingen gedaan wilt krijgen, dan is er altijd wel iemand die tijd maakt om mee te denken. Elke trainee heeft bijvoorbeeld een buddy, een ex-trainee die precies hetzelfde traject heeft doorlopen. Daar kun je altijd terecht met vragen of ideeën. En natuurlijk staan de managers ook voor je klaar. Voor goede plannen is altijd ruimte!"

Anouk Wortman (1991)
Studie: Informatiekunde (BSc), Business Information Studies (MSc)

Werken bij VodafoneZiggo

VZ

VodafoneZiggoVodafoneZiggo

Share this article