Na de Mediabox Next introduceert Ziggo nu de Next Mini. Deze kleinere, duurzame mediabox biedt dezelfde tv-ervaring en is vanaf 19 april inbegrepen bij het TV Start-pakket van het telecombedrijf. Met de Next Mini is 4K-kijkervaring nu standaard in alle pakketten. De mediabox biedt ultrascherp beeld, stembediening en toegang tot bekende streamingdiensten als Netflix, Videoland en Viaplay.

Bij de ontwikkeling van de Next Mini is net als bij de Mediabox Next gelet op duurzaamheid en design. In 2021 won de nieuwe mediabox de Red Dot Award, een belangrijke internationale design award. De Next Mini weegt minder dan 100 gram en biedt 4K-beeldkwaliteit. 4K of Ultra HD is met 3840 x 2160 pixels vier keer scherper dan Full HD. Naast een geschikte mediabox is daarvoor ook een 4K-geschikte televisie nodig.

Duurzame box
“De Next Mini bouwt voort op de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid van onze andere mediaboxen", aldus Marcel de Groot, directeur Consumentenmarkt. “Hiermee bieden we nog meer gemak en kijkplezier. Daarnaast is de mediabox energiezuinig en is hij deels gemaakt van duurzaam materiaal. De introductie van deze box draagt bij aan onze doelstelling om zoveel mogelijk klanten gebruik te laten maken van onze beste tv-ervaring.”

Beschikbaar
De Next Mini wordt gefaseerd geïntroduceerd en komt eerst beschikbaar in TV Start. Daardoor biedt Ziggo nu in alle abonnementen dezelfde tv-ervaring. Later zal de Next Mini ook beschikbaar komen in TV Complete en TV Max. Ook voor een tweede televisie biedt Ziggo de Next Mini. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op ziggo.nl.

Next Mini_1.jpg