Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Vodafone introduceert Vodafone Calling in Office 365

  13 september 2018

  Utrecht, 13 september 2018 – Communicatie is essentieel voor organisaties om productief samen te werken in de Digital Workplace. Vodafone introduceert daarom Vodafone Calling in Office 365. Hiermee is het mogelijk om telefonie te koppelen aan Microsoft Teams, zodat gebruikers kunnen bellen en gebeld worden op een vast nummer van Vodafone.

  De Teams applicatie van Microsoft is de online plek voor samenwerken in Office 365. Deze maakt het mogelijk om vanuit één en dezelfde applicatie productiever te vergaderen en de dagelijkse communicatie beter te managen. De koppeling met vaste telefonie van Vodafone speelt beter in op de gewenste manier van werken van onze zakelijke klanten. Vodafone biedt werknemers hiermee een geïntegreerde werkplek inclusief vaste telefonie, of zij nu op kantoor zijn of onderweg. Zo wordt productiviteitswinst haalbaar voor een grotere groep organisaties. Vodafone Calling in Office 365 voor Microsoft Teams is gebaseerd op Cloud technologie. Hiermee vermindert Vodafone de complexiteit bij het onderhouden van een vast telefonienetwerk. 

  Vodafone Calling in Office 365 biedt meer voordelen. Bij storingen in Office 365 of het netwerk zorgt Vodafone via een extra dienst, Emergency Routing, dat de klant telefonisch bereikbaar blijft. Daarnaast krijgen IT-beheerders een tool om meer controle te krijgen over gebruikersinstellingen in Microsoft Teams. Hierdoor gaan beheerkosten omlaag en het gebruiksgemak omhoog. Vodafone biedt daarnaast begeleiding in het bewerkstelligen van de cultuuromslag die nodig is om medewerkers succesvol met de dienst te laten werken. 

  “Organisaties zoeken steeds naar nieuwe manieren van online en offline samenwerken om de efficiëntie van teams te bevorderen. Communicatie is hierbij cruciaal. Vodafone biedt diverse communicatie- en collaboratieoplossingen om de Digital Workplace te leveren die het beste bij een organisatie past. De introductie van Vodafone Calling in Office 365 is één van deze oplossingen. Het koppelen van Microsoft Teams met Vodafone connectiviteit in combinatie met de optie tot onze end-to-end dienst maakt betere manieren van samenwerken mogelijk,” zegt John van Vianen, Directeur Zakelijke Markt bij Vodafone. 

  “Met Vodafone Calling in Office 365 kunnen (groot)zakelijke klanten effectiever communiceren en samenwerken middels Microsoft Teams. Vodafone kan de gehele implementatie en beheer van Microsoft Teams op zich nemen. Daarnaast kunnen organisaties er ook voor kiezen om Microsoft Teams door hun bestaande Office 365 partner uit te laten rollen, dit in combinatie met Vodafone Calling in Office 365,” zegt Bart van der Knaap, Directeur One Commercial Partner bij Microsoft Nederland. 

  Meer informatie over Vodafone Calling in Office 365