Anne Hustinx is per januari 2024 begonnen als Executive Director External & Legal Affairs bij VodafoneZiggo. Zij is in deze rol verantwoordelijk voor regulatory & public affairs, externe communicatie & stakeholdermanagement, (cyber) security, legal, compliance, risk & privacy. Hustinx houdt ook de rol van General Counsel. Ze volgt hiermee Barbara Jongerden op, wiens vertrek in oktober 2023 werd aangekondigd.

Anne Hustinx

Hustinx heeft in de afgelopen 9 jaar diverse rollen bij Schiphol Group vervuld, meest recentelijk die van Chief Procurement Officer en General Counsel. Voor Schiphol werkte ze bij TNT Express (FedEx) en daarvoor in de advocatuur bij DLA Piper en CMS.

Hustinx wil de afdeling External & Legal Affairs verder versterken, zodat deze de vernieuwde strategie van VodafoneZiggo nog beter ondersteunt en uitdraagt.

Anne Hustinx, Executive Director External & Legal Affairs  bij VodafoneZiggo, zegt: “Ik ben met veel plezier en energie aan de slag gegaan en leg de lat daarin voor mezelf en voor mijn team hoog. Als afdeling External & Legal Affairs hebben we een belangrijke rol in het realiseren van de vernieuwde VodafoneZiggo-strategie, zodat we als telecombedrijf blijven opereren binnen de daarvoor bestaande kaders én een wezenlijke bijdrage leveren aan de Nederlandse samenleving.”

Jeroen Hoencamp, CEO bij VodafoneZiggo, zegt: “Anne is voortvarend aan de slag gegaan en ik heb alle vertrouwen dat ze met haar deskundigheid het werk van de afdeling External & Legal Affairs door kan zetten. Samen met ons Senior Leadership Team blijven we gefocust op onze missie; plezier en vooruitgang met iedere verbinding."