Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Buikschuiven op de tribune tijdens Ajax - Feyenoord

  8 oktober 2019

  Overmars krijgt nieuwe baan tijdens de Klassieker


  Ajax en Ziggo creëren een nieuwe baan tijdens de wedstrijd Ajax – Feyenoord: de Buikschuifbaan. Een premium supportersdeck in de vorm van een diagonale grasmat tussen de tribunes van de Johan Cruijff ArenA. Ajaxfans kunnen hier op een epische manier de club toejuichen tijdens de Klassieker op 27 oktober. De baan is een ode aan de buikschuiver die Marc Overmars maakte na de gewonnen wedstrijd tegen Juventus vorig seizoen.

  Fans kunnen een plekje bemachtigen op de Buikschuifbaan tijdens de Klassieker door zich in te schrijven via deze link (inschrijven kan t/m 23 oktober 12:00 uur). De winactie rondom de Buikschuifbaan biedt ruimte voor tien Ajaxfans.

  Buikschuif.jpg

  Winnen met Andy van der Meijde
  Acht van de tien plekken op de Buikschuifbaan zijn speciaal voor klanten die Ziggo en Vodafone combineren (abonnees van alleen Ziggo kunnen ook toegang tot de wedstrijd winnen via kaarten voor normale plekken en 'kinderen van' als mascotte op het veld). De andere twee plekken op de Buikschuifbaan geeft Andy van der Meijde weg. Daarvoor moeten fans hun buikschuiver op social media zetten (met openbaar profiel) onder vermelding van #zigGOajax. Deze buikschuivende fans maken bovendien kans op door spelers gesigneerde Ajax-shirts.