Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Een jaar lang gratis als VIP naar alle shows in de Ziggo Dome

  28 juni 2018

  Alle klanten van Ziggo maken vanaf vandaag kans op een jaar lang eigen VIP-stoelen in de Ziggo Dome. Met deze Golden Seats beleef je het hele jaar (van augustus 2018 tot en met juli 2019) alle concerten/shows die de concertzaal te bieden heeft.  Op de agenda staan grote nationale en internationale sterren waaronder U2, Justin Timberlake, Shawn Mendes, Ilse de Lange, Nick & Simon en Snow Patrol. De Golden Seats worden uitgereikt aan één gelukkige Ziggo-klant, die voor elke show een gast mee mag nemen.

  Om kans te maken op de ‘Golden Seats’ in de Ziggo Dome dien je niet alleen muziekliefhebber te zijn, maar ook klant van Ziggo. Meedoen kan viahttps://www.ziggo.nl/goldenseats.

  Overvolle agenda top entertainment
  Naast de indrukwekkende line up van nationale en internationale artiesten staan er ook verschillende theatershows op het programma zoals Walking with Dinosaurs en SpaceXperience. Voor ieder wat wils. In totaal staan er nu al 29 verschillende shows gepland, waaronder enkele uitverkochte shows. Bovendien worden er nog meer shows aan de line up voor het komende jaar toegevoegd, dus dit is nog niet eens alles!

  Het mooiste jaar van je leven met de Golden Seats
  Voor de winnaar staat er een fantastisch jaar te wachten vol muziek en entertainment. De winnaar kan via een eigen VIP ingang naar binnen en heeft zijn eigen gouden stoelen. Bij ieder concert krijgt de winnaar de mogelijkheid om een introducé mee te nemen. Tijdens het concert krijgt de winnaar gratis drankjes en een parkeerkaart. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je niet meer uren online hoeft om een ticket te bemachtigen of vroeg aanwezig hoeft te zijn om als eerste naar binnen te kunnen.

  Voor meer informatie over de Golden Seats in de Ziggo Dome neem dan contact op met Lonneke de Boer, lonneke@glasnost.amsterdam.