Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Een jaar lang gratis als VIP naar alle thuiswedstrijden van Ajax

  28 juni 2018

  Ajax hoofdsponsor Ziggo geeft de twee beste stoelen in de Johan Cruijff ArenA weg. Deze zogenaamde ‘Golden Seats’ bevinden zich op twee meter van het veld en zitten pal naast de dug-out van Ajax. Eén gelukkige Ajax-fan beleeft hier het komende seizoen alle thuiswedstrijden van Ajax en krijgt aan het eind van het seizoen de stoelen gesigneerd door de Ajax-selectie mee naar huis. De winnaar heeft de mogelijkheid om elke wedstrijd een eigen gast mee te nemen en tijdens de eerste Eredivisie wedstrijd worden de winnaar en zijn of haar introducé door ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart in de watten gelegd.

  Om kans te maken op Golden Seats in de Johan Cruijff ArenA dien je niet alleen Ajax fan te zijn, maar ook klant van Ziggo. Deelnemen kan tot en met 31 juli via https://www.ziggo.nl/goldenseats.

  Beleef de eerste wedstrijd samen met Sjaak Swart
  De bloedfanatieke oud-voetballer Sjaak Swart viert volgende maand zijn 80-ste verjaardag. Ter ere van zijn verjaardag neemt hij de winnaar van de Golden Seats en zijn gast mee naar de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo op 11 augustus in het Amsterdamse stadion. Vervolgens is die ene gelukkige Ajax-fan een jaar lang aanwezig bij alle thuiswedstrijden van Ajax in de Eredivisie en in andere competities, uiteraard inclusief de Klassieker tegen Feyenoord.

  De Golden Seats
  De winnaar krijgt, naast toegang tot alle wedstrijden als VIP, ook toegang tot de Ziggo Sportsbar waar je voor en na de wedstrijd kunt genieten van een hapje en drankje terwijl je de wedstrijden nabespreekt met Ajax spelers en oud-spelers. Tot slot krijgt de winnaar voor iedere wedstrijd een parkeerkaart (P1) onder de Johan Cruijff ArenA. Aan het einde van het gouden jaar, krijgt de winnaar zijn 'eigen' Golden Seats mee naar huis, inclusief handtekening van alle Ajax-spelers, en natuurlijk die van Sjaak Swart.