Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Engelse Premier League blijft op Ziggo Sport te zien

  6 december 2018

  Ziggo Sport heeft, voor de komende drie seizoenen, opnieuw de exclusieve uitzendrechten verworven van de Engelse Premier League. Het betreft hier de rechten voor het live en in samenvatting uitzenden van wedstrijden op televisie en internet. De wedstrijden zullen niet alleen te volgen zijn via Ziggo Sport, het gratis kanaal voor alle digitale Ziggo abonnees maar ook via het betaalpakket Ziggo Sport Totaal, dat te verkrijgen is bij alle distributeurs in Nederland.

  Vorige maand maakte Ziggo Sport al bekend dat de Formule 1 tot en met 2021 op de zender te zien zal blijven. Daarnaast lukte het de zender het hockeypakket verder uit te breiden. Zo is bijvoorbeeld het wereldkampioenschap hockey in 2022 voor zowel de heren als de dames live te volgen. Ook sloot Ziggo Sport een nieuwe overeenkomst met de Amerikaanse PGA golf Tour.

  Will Moerer, directeur van Ziggo Sport: “De beste Europese voetbalcompetities waren en blijven nu dus ook te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. De komende jaren kunnen onze klanten, naast het Engelse Premier League voetbal, blijven genieten van onder andere de UEFA Champions League, de Spaanse La Liga en de Italiaanse Serie A. De afgelopen maanden zijn we erin geslaagd om onze belangrijkste uitzendrechten, de Formule 1 en de Engelse Premier League, te behouden en hebben we bovendien ons pakket verder weten uit te breiden. Sportliefhebbers kunnen nu echt niet meer om Ziggo Sport heen”.

  Premier League Director of Broadcasting Paul Molnar: “De Premier League is zeer populair bij de Nederlandse voetbalfans. Ziggo Sport zorgt er wekelijks voor dat heel Nederland de mogelijkheid heeft om de competitie van dichtbij mee te beleven. We zijn dan ook erg blij dat Ziggo Sport de komende drie seizoenen onze exclusieve partner blijft”.