Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Finale aflevering Game of Thrones te zien op groot scherm

  2 mei 2019

  Ziggo en Pathé organiseren seizoensfinale voor fans in Pathé bioscopen


  Na acht jaar Game of Thrones komt de winter er nu écht aan. Na een serie van acht seizoenen, wordt op 20 mei de allerlaatste aflevering van Game of Thrones uitgezonden bij Ziggo. Voor de fans van de HBO-hitserie organiseert Ziggo in samenwerking met Pathé de exclusieve vertoning van de seizoensfinale op groot scherm. Het slot van de serie wordt op 19 locaties van Pathé in Nederland vertoond. Tickets voor deze bioscoopvertoning zijn alleen verkrijgbaar voor Pathé en Ziggo klanten.

  Is het einde van Westeros nabij? Weten Daenerys en Jon Snow de winter te overleven? Het is nog heel even spannend. De laatste aflevering van Game of Thrones wordt vertoond bij Pathé in het hele land. De volledige lijst met bioscopen vind je op ziggo.nl/gotfinale.

  Finale
  De seizoensfinale is op 20 mei te zien bij Pathé en begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. De aflevering is de allerlaatste in de reeks van zes afleveringen. De laatste vier afleveringen van seizoen acht duren extra lang en zijn met 80 minuten de langste afleveringen van de serie.

  Succes live screenings
  Het is de tweede keer dat Ziggo en Pathé het mogelijk maken om Game of Thrones op het witte doek te zien. In 2017 werd de seizoensfinale van seizoen 7 getoond bij zeven Pathé bioscopen door heel Nederland. De kaartjes waren binnen een half uur uitverkocht.