Ziggo Sport biedt ondernemers en verenigingen de mogelijkheid om de komende drie jaar de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Conference League voor klanten en leden onbeperkt te vertonen op televisies en grote schermen, naast alle sportuitzendingen van Ziggo Sport. Dit betekent dat er jaarlijks ruim 500 voetbalwedstrijden beschikbaar zijn om samen met klanten of leden te bekijken in het café, clubhuis of andere locaties. Om deze sportuitzendingen legaal te mogen vertonen, is een Ziggo Sport Public Viewing-licentie vereist. Het tarief hangt af van de duur van de licentie en het kijkoppervlak.

Ziggo Sport uitzendingen mogen alleen privé worden vertoond. Op de Ziggo Sport uitzendingen rusten namelijk auteursrechten. Om de uitzendingen te vertonen aan publiek (‘openbaar te maken’) is officiële toestemming van Ziggo nodig. Met de Ziggo Sport Public Viewing licentie kunnen bedrijven, verenigingen en andere organisaties Ziggo Sport uitzendingen publiekelijk vertonen aan hun klanten en/of leden.​

Veel topsport
Met een Ziggo Sport Public Viewing-licentie kunnen horecazaken, sportkantines en sportscholen hun klanten en leden niet alleen laten genieten van Europees voetbal, maar ook van veel andere topsporten zoals racing (MotoGP, NASCAR, INDYCAR), tennis (Wimbledon, Roland Garros en andere grote ATP-toernooien), atletiek (o.a. Diamond League), golf (US PGA Tour) en rugby.

Marketing
Naast een licentie om de sport te vertonen, biedt Ziggo Sport ondernemers en verenigingen ondersteuning op het gebied van marketing via de Ziggo Sport marketingportal. Deze portal bevat veel kant-en-klare promotiematerialen om kijkers te trekken. De afnemer van de licentie kan zelf een promotiepakket samenstellen met bijvoorbeeld: Ziggo Sport krijtborden, voetballen, trainingshesjes en wedstrijdposters.

Winacties
Daarnaast maken licentiehouders kans op exclusieve winacties, zoals kaarten voor Europese wedstrijden of een bezoek aan een uitzending van Ziggo Race Café.

Voor meer informatie over het verkrijgen van een Ziggo Sport Public Viewing-licentie, klik hier