Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  HBO grote winnaar met 34 Emmy's, 12 prijzen voor Game of Thrones

  23 september 2019

  HBO heeft gisteren maar liefst 34 Emmy Awards in de wacht gesleept. Hiermee is HBO de grote winnaar van de 71e uitreiking van de Emmy Awards. Game of Thrones won met 12 awards de meeste prijzen, waaronder die van beste dramaserie.
  Ook de veelbesproken vijfdelige dramaserie Chernobyl won 10 Emmy's. Onder andere voor beste mini-serie, beste regie en beste productie. De comedy serie Barry en dramaserie Succession waren goed voor respectievelijk 3 en 2 Emmy's.

  De HBO films en series zijn in Nederland exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL, Home of HBO.

  Best bekeken seizoen ooit
  Game of Thrones brak sowieso alle records. Het allerlaatste seizoen, dat op 15 april van start ging bij Ziggo, was het best bekeken seizoen ooit.. Nog nooit is er zoveel 'on demand' gestreamd via de Ziggo-mediaboxen en met Ziggo GO sinds Ziggo de exclusieve HBO-rechten per 1 januari 2017 overnam.

  'On demand' kijken in de lift
  Ziggo ziet een stijgende trend in het gebruik van het aanbod films en series. Game of Thrones maakt daarbij het grootste verschil: deze serie trok duizenden fans naar Ziggo toe. Maar ook andere exclusieve series zoals Barry, Succession, Billions, Outlander, Vikings, True Detective en Big Little Lies zorgen voor een opwaartse trend. De bekroonde HBO-mini-serie Chernobyl over de kernramp in 1986, is bijzonder goed ontvangen. Kijkers waarderen de serie met een 9,5 op IMDb (Internet Movie Database).

  Klik hier voor meer informatie over het aanbod van Ziggo