Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Nieuwe serie 'De Dag' op 1 augustus exclusief bij Ziggo

  26 juli 2018

  Vanaf 1 augustus is de zinderende serie 'De Dag' te zien bij Ziggo. De serie werd exclusief ontwikkeld voor Telenet in België en hield onze Zuiderburen weken in haar greep. De serie is een enorm succes: 66% van de kijkers bekeek de volledige reeks binnen een week en 87% bekeek vijf of meer afleveringen direct achter elkaar. Tevens is de serie een internationaal succes en is het verkocht aan meer dan 10 landen.
   
  De Dag. 3 MILJOEN EURO, 2 STANDPUNTEN, 1 DAG
  Een doodnormale dag mondt uit in een explosieve confrontatie tussen de politie en enkele bankovervallers. Twaalf afleveringen lang wordt vanuit het standpunt van de politie, de slachtoffers en de criminelen gevolgd hoe de gespannen situatie zich ontspint. De serie werd geregisseerd door Gilles Coulier en Dries Vos.

  In 'De Dade dag 2g' zien we een verrassende mix van bekende Vlaamse acteurs en opkomend talent. In de hoofdrol spelen onder andere Sofie Decleir en Titus de Voogdt. De soundtrack werd gecomponeerd door Roundhouse en David Martijn, gitarist van de Belgisch electro-band Goose. 

  Offline Movies en Series kijken via de Ziggo Go app. Nu nog meer gemak, ook op reis
  Ziggo-klanten met de Ziggo GO app kunnen de meeste films en series uit het Movies & Series (XL) pakket gratis downloaden naar hun smartphone of tablet. Deze zijn vervolgens op elk willekeurig plek in de wereld te bekijken, zónder internetverbinding. Handig op vakantie of op zakenreis.