Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  In april te zien bij Ziggo: 'Veep' en 'Warrior'

  26 maart 2019

  Met nog een paar weken tot de start van Game of Thrones is het aftellen naar het allerlaatste seizoen van deze internationale hit-serie echt begonnen. Op 15 april start dit achtste seizoen, een dag na de start in Amerika.

  Ook de HBO-komedie Veep begint aan het laatste seizoen. Julia Louis-Dreyfus won meerdere Emmy Awards voor haar rol als (vice)president Selina Meyer. Seizoen 7 start op 1 april. En op 1 april start ook het tweede seizoen van Barry, een huurmoordenaar die zich aan amateurtheater waagt. Bill Hader won voor zijn rol in deze duistere HBO-komedie een Emmy Award.

  Vanaf 8 april krijgen we Warrior, een HBO misdaaddrama gebaseerd op origineel materiaal van Bruce Lee over een jong vechtkunsten wonderkind in Chinatown. In de HBO dramaserie Gentleman Jack vanaf 23 april, keert landeigenaresse en industrieel Anne Lister (Suranne Jones) in 1832 terug naar haar ouderlijk huis. Om het huis in zijn oude glorie te herstellen, moet ze haar kolenmijnen heropenen en trouwen. Maar Lister is niet van plan met een man te trouwen. Trouw aan haar eigen aard, is ze van plan met een vrouw in het huwelijk te treden.

  Vanaf 7 mei is de indrukwekkende mini-serie Chernobyl te zien over de kernramp in 1986.

  Iets heel anders brengt de serie Pen 15 (Hulu Original) vanaf 4 april, een komedie over twee pubermeiden op de middelbare school.