Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ruud de Wild verrast winnares van Golden Seats met zijn kunstwerk in Ziggo Dome

  9 oktober 2019

  Ruud de Wild verraste vandaag de winnares van de Golden Seats in de Ziggo Dome met de door hem ontworpen stoelen. Marja Korevaar uit Rotterdam heeft het komende jaar toegang tot alle concerten en mag dan plaatsnemen op ‘de meest gewilde stoelen van de Ziggo Dome’. De Wild onthulde de stoelen, die hij de afgelopen weken heeft omgetoverd tot ware kunstwerken. De winnares kan de Golden Seats direct testen tijdens het concert van John Mayer. Na het muziekjaar mag ze haar eigen stoel mee naar huis nemen, de andere stoel van het paar wordt geveild.

  De opbrengsten van de veiling worden gedoneerd aan het goede doel Muziekids. Muziekids biedt zieke kinderen een helende ervaring middels muziekbeleving in het ziekenhuis tijdens hun ziekteperiode.

  Golden Seats.2.jpg

  Het ontwerp
  In het ontwerp van de stoelen is veel kleur gebruikt omdat deze moeten opvallen naast alle andere stoelen in de Ziggo Dome. Daarnaast weerspiegelen ze het unieke karakter van de Golden Seats, vandaar dat de stoelen ook niet identiek zijn. Tot slot zijn er teksten gebruikt van de artiesten die komend muziekjaar in de Ziggo Dome zullen optreden. “In de Ziggo Dome komen muziek en kunst samen”, aldus Ruud de Wild. “Daarom kon ik me ook helemaal uitleven op de twee gouden stoelen en volgens mij is dat idee ook erg goed gelukt. Ik ben er zelf in ieder geval trots op.”

  ‘’Ik vind het ontzettend gaaf dat ik een jaar lang op deze bijzondere stoelen mag plaatsnemen", aldus Marja Korevaar, de winnares van de Golden Seats die vandaag op haar werk werd verrast door televisiepresentator Dennis Weening. "Naast het feit dat ik al mijn favoriete artiesten mag zien, is het natuurlijk ook bijzonder dat ik een jaar lang op een echt kunstwerk van Ruud de Wild mag zitten. Ik kijk het meest uit naar Kensington die in december zal optreden."

  Golden Seats
  De Golden Seats zijn speciale VIP-stoelen in de Ziggo Dome met het beste zicht op het podium. De winnaar kan een jaar lang alle concerten en shows in de Ziggo Dome bezoeken, krijgt tijdens iedere show een vip-behandeling met onbeperkt drankjes en een parkeerkaart en heeft zelfs zijn eigen ingang.