Ziggo Sport kondigt het tweede seizoen van de YouTube-talkshow Kick ’t Met aan. Afgelopen week trapten hosts Jefferson Osei en Armin Shah het seizoen af met Nederlandse top voetbalcommentatoren Wytse van der Goot en Jeroen Elshoff. Hoewel het format grotendeels hetzelfde blijft, spelen de mannen dit seizoen ook uit. De gesprekken vinden namelijk niet alleen plaats aan tafel, maar ook op locatie, in de thuisstad van de gasten. Kick ’t Met is exclusief te zien op de online kanalen van Ziggo Sport.

De komende maanden schuiven bijzondere combinaties van grote namen uit de sport- en entertainmentwereld aan bij Jefferson Osei en Armin Shah. Aan de bekende Kick ’t Met-tafel gaan zij in gesprek over wat ze bezighoudt, waar ze vandaan komen en wat ze hebben moeten doen om aan de top te komen (en te blijven). Na de seizoensopening met Van der Goot en Elshoff, belooft ook de tweede aflevering een hit te worden met PSV-talent Jordan Teze en rapper Jozo (de broer van Jordan en te horen op 'Traag', de meest gestreamde track van Nederland).

Jefferson Osei over seizoen twee: “Binnen de voetballerij zijn er veel ‘untold stories’ die wij willen belichten. Dit om de perceptie van de mens achter de atleet te verbeteren.” Armin Shah voegt daar aan toe: “In het nieuwe seizoen proberen we naast atleten ook andere invalshoeken binnen de voetballerij te belichten.”

Ziggo Sport kijkt terug op een succesvol eerste seizoen van Kick ’t Met. In de negen afleveringen gingen gastheren Jefferson Osei en Armin Shah in gesprek met sterren als Xavi Simons, Kenneth Taylor, Emms en Jerr (Broederliefde), Eljero Elia en influencers als Defano Holwijn. Het hoogtepunt van het seizoen was het gesprek met Noa Lang en Justin Kluivert, dat alleen op YouTube al 120.000 keer werd bekeken.

Alle Kick ‘t Met afleveringen zijn te vinden op het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. Daarnaast is de show als podcast te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. En natuurlijk te volgen via TikTok.