Ziggo Sport biedt atletiekliefhebbers ook de komende jaren een ijzersterk atletiekaanbod. De grootste sportzender van Nederland heeft de exclusieve uitzendrechten van de Diamond League, Continental Tour en de World Indoor Tour namelijk met zes jaar verlengd tot en met 2029. 

Atletiek is een populaire kijksport in Nederland. Die populariteit is door wereldprestaties van Nederlandse atleten als Sifan Hassan, Femke Bol, Niels Laros en Lieke Klaver alleen maar toegenomen. Dankzij de verlenging van de rechten van de drie grote atletiekcompetities kunnen Ziggo Sport kijkers en volgers blijven genieten van uitgebreid verslag en live uitzendingen van vijftien meetings van de Diamond League, veertien wedstrijden in de hoogste categorie van de Continental Tour en nog eens zeven van de World Indoor Tour.

De evenementen zijn te zien via kanaal 14, de gratis sportzender voor alle Ziggo-klanten en op Ziggo Sport Totaal. Daarnaast worden fragmenten van de hoogtepunten gedeeld via de digitale kanalen van Ziggo Sport.

Marcel Beerthuizen, directeur van Ziggo Sport: De uitzendingen van de moeder van alle sporten wordt door onze kijkers goed gewaardeerd. Het is dan ook een krachtig onderdeel van het uitgebreide portfolio van topsporten dat wij onze kijkers en volgers aanbieden. Ik ben blij dat we deze prachtige sport voor zo’n lange periode hebben kunnen vastleggen.”