Het succesvolle voetbalpraatprogramma ‘Tussen de Palen’ keert terug bij Ziggo Sport. Vanaf morgen kunnen kijkers weer wekelijks bij de zender terecht voor spraakmakende interviews met grote namen uit de voetbalwereld van toen en van nu. Wytse van der Goot trapt af met oud-profvoetballer Rafael van der Vaart. Tussen de Palen is iedere vrijdagavond om 21.30 uur te zien bij Ziggo Sport, via kanaal 14 en YouTube en is daarnaast te beluisteren als podcast.  

In 'Tussen de Palen' schuiven wekelijks spraakmakende gasten uit de voetbalwereld aan bij presentator Wytse van der Goot. Met hen bespreekt hij hun diepgaande passie voor voetbal en blikt hij terug op de meest memorabele momenten uit hun carrière. In het nieuwe seizoen staat de kijker een indrukwekkende line-up te wachten, bestaande uit onder anderen Royston Drenthe, Arthur Numan, Ronald de Boer en Jari Litmanen.   

Mooie toevoeging
Marcel Beerthuizen, Director Ziggo Sport: “Na een succesvol eerste seizoen in 2020, ben ik blij dat we ‘Tussen de Palen’ opnieuw aan onze programmering toevoegen. Naast alle 'live’ sport zien we dat voetballiefhebbers meer verdieping willen en ook benieuwd zijn naar de verhalen achter de sporter. Wytse is de juiste man om dit alles naar de oppervlakte te krijgen. Met programma’s als 'Tussen de Palen' en 'Kick ‘t Met' brengen we de voetbalhelden dichterbij, en bieden we onze kijkers en volgers een inkijkje in de persoonlijke verhalen achter die memorabele sportmomenten.” 

Tussen de Palen is iedere vrijdagavond om 21.30 uur live te zien bij Ziggo Sport (kanaal 14 en Select), via het YouTube-kanaal van Ziggo Sport en te beluisteren als podcast via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.