Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Vodafone Business biedt samen met IoT.nxt verbeterde IoT-oplossingen aan in Nederland

  25 november 2020

  Vodafone Business gaat aanvullende en verbeterde IoT-oplossingen aanbieden aan zijn klanten in Nederland. De nieuwe diensten worden geleverd in samenwerking met IoT.nxt, een dochterbedrijf van Vodafone Group.

  Internet of Things wordt steeds vaker gezien als een hoeksteen voor digitale transformatie van zowel overheids- als particuliere organisaties. De technologie wordt voornamelijk gebruikt om bedrijfsprestaties te verhogen: van het verbeteren van bedrijfsefficiëntie tot het ontwikkelen van verbeterde klantervaring en nieuwe producten en diensten. De COVID-19 pandemie heeft deze groei nog verder aangewakkerd. Volgens het Vodafone IoT Spotlight report stelt het overgrote deel van de bedrijven (84%) dat IoT heeft geholpen om het bedrijf ondanks de crisis draaiende te houden. IoT-toepassingen zullen steeds meer worden ingezet om hun bedrijf beter bestand te maken tegen onverwachte veranderingen in de markt.

  John van Vianen, Directeur zakelijke markt bij VodafoneZiggo zegt: “We focussen op wat onze klanten nodig hebben, niet op wat wij ze willen verkopen. We leveren complete en innovatieve IoT-oplossingen zodat ze betere bedrijfsresultaten kunnen behalen. Bedrijven hebben, ongeacht hun grootte, betrouwbare partners nodig om ze te helpen tijdens hun digitale transformatie. Met IoT.nxt kunnen we op veel grotere schaal en in alle belangrijke sectoren aan de behoeften van onze klanten tegemoetkomen.”

  “Het is fantastisch om onderdeel uit te maken van de Vodafone-familie en hen te helpen hun klanten te ondersteunen tijdens hun digitale transformatie. Vodafone Business en IoT.nxt willen de adoptie van IoT in Nederland versnellen. De softwarevaardigheden en branchekennis van IoT.nxt gecombineerd met de marktaanwezigheid, het partnernetwerk en het internationale IoT-communicatienetwerk van Vodafone maken deze samenwerking relevant voor alle organisaties die hun bedrijfsactiviteiten willen digitaliseren. Het platform van IoT.nxt biedt een combinatie van software en hardware voor de digitalisering van bedrijven en maakt snelle implementatie mogelijk”, zegt Nico Steyn, CEO IoT.nxt.

  Volgens het Vodafone IoT Spotlight report vond 87% van de bedrijven dat IoT essentieel is voor het toekomstige succes van een bedrijf.  Het vermogen om technologie toe te passen is een fundamentele eigenschap van een bedrijf dat 'klaar is voor de toekomst'. Deze bedrijven hebben een positieve houding ten aanzien van verandering en staan open voor nieuwe technologie. Vodafone Business, samen met IoT.nxt, zullen deze bedrijven ondersteunen om klaar te zijn voor de toekomst.