Vodafone Business lanceert cybersecurity-diensten voor hun midden- en groot zakelijke klanten in Nederland. Deze zakelijke cybersecurity-diensten zijn ontwikkeld om organisaties te helpen om cyberaanvallen te signaleren, erop te reageren en ervan te herstellen, en zijn geïntegreerd in de mobiele, vaste, IoT- en cloud-oplossingen van Vodafone. Deze diensten worden in samenwerking met Accenture aangeboden en zijn een aanvulling op het al bestaande cybersecurity-aanbod van Vodafone en de strategie om hoogwaardige cybersecurity-diensten aan te bieden aan organisaties van elke omvang.

Deze diensten zijn eenvoudig te gebruiken, te implementeren en op te schalen. De nieuwe diensten zijn:

  • Penetration Testing
  • Vulnerability Assessment
  • Cyber Exposure Diagnostics
  • Phishing Awareness

De nieuwe diensten zullen organisaties helpen om weerbaarder te zijn tegen cyberdreigingen. Ook bieden ze toegang tot toonaangevend cybersecuritytalent en branchegerelateerde expertise voor organisaties die niet de capaciteit, tijd of hulpmiddelen hebben om alle snelle ontwikkelingen te volgen.

“Door de toename van clouddiensten, hybride werken en versnelde digitalisering hebben bedrijven steeds meer te maken met kwetsbaarheden op het gebied van cybersecurity. Daarom bieden wij samen met partners oplossingen voor elke security-uitdaging. Vandaag breiden we ons security-portfolio uit met diensten van Accenture. Ook in de toekomst blijven we security-oplossingen toevoegen aan ons portfolio, zodat we voldoen aan de veranderende markt en behoeften van onze klanten”, aldus John van Vianen, Directeur Zakelijke Markt bij VodafoneZiggo.

Michael Teichmann, Managing Director Security Services bij Accenture: "Cybercriminelen kunnen overal vandaan komen en een aanzienlijke bedreiging vormen voor bedrijven van elke omvang met kostbare gevolgen. Nu meer dan de helft (55%) van de grote bedrijven cyberaanvallen niet effectief stopt, zetten Vodafone Business en Accenture zich in om bedrijven te ondersteunen met toonaangevende securitydiensten. Door samen cyberbeveiligingsservices te creëren voor de klanten van Vodafone, streeft Accenture ernaar al haar klanten te helpen om hetzelfde niveau van cyberweerbaarheid te bereiken over de gehele toeleveringsketen."

Kijk voor meer informatie over de nieuwe diensten op vodafone.nl/business.