Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Vodafone vernieuwt abonnementen met meer data

  6 juli 2017

  Vanaf maandag 10 juli vernieuwt Vodafone haar abonnementen. De vraag naar mobiele data blijft stijgen in Nederland, genoeg reden voor de provider om het huidige aanbod op te frissen. Voor een deel van de bundels wordt de hoeveelheid mobiele data verdubbeld. Daarnaast versimpelt Vodafone het aanbod iets, zodat het voor de klant overzichtelijk blijft, maar er natuurlijk genoeg keuze blijft.


  De vernieuwde Vodafone-abonnementen heten Start en Red en bieden voor ieder wat wils. Daarmee neemt de provider afscheid van de Smart- en Black-abonnementen. Met de vernieuwde abonnementen krijgen verlengende en nieuwe klanten er wel iets voor terug; de Red-abonnementen krijgen namelijk een upgrade. Zo wordt de data van twee bundels verdubbeld. Red Essential gaat van 1,5 naar 3 GB, Red van 5 naar 10 GB en Red Super bevat 20 GB aan data. Verder bieden alle Red-bundels onbeperkt bellen en sms-en,100 gratis belminuten vanuit Nederland naar nummers in de EU, en krijgen klanten nog steeds de eerste 3 maanden onbeperkt data. Daarnaast krijgt het Start-aanbod er een extra abonnement bij; de Start XL. Deze bundel bevat 2 GB aan data, 150 belminuten en onbeperkt SMS.


  Non-stop gratis extra's

  Voor Vodafone-klanten die tevens een Ziggo-abonnement hebben zijn de non-stop gratis extra's ook nog steeds van kracht. Deze klanten hebben recht op dubbele data; zo komt een klant met een Red Super-abonnement maar liefst uit op 40 GB in de bundel. Daarnaast genieten klanten met een nieuw abonnement uit het Red-aanbod van 5 euro korting op het maandelijks bedrag.


  Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt bij VodafoneZiggo: "Met de vernieuwde abonnementen spelen we bewust in op de behoefte aan meer mobiele data bij onze klanten. Van zorgeloos streamen tot videobellen met vrienden, met de nieuwe bundels bieden we onze klanten nog meer vrijheid."

  Ook de zakelijke mobiele abonnementen 'Red Pro' worden per 10 juli 2017 aangepast. De databundels worden verhoogd: bij Red Pro Connect is dat 3GB, bij Red Pro Select 12GB en bij Red Pro Elite 25GB. Ook wordt het aantal belminuten vanuit Nederland naar EU-landen bij Red Pro Connect verhoogd naar 200 minuten. Bij de overige Red Pro-abonnementen is dit onbeperkt.