Vodafone kondigt vandaag de samenwerking aan met Storytel, een innovatieve app met meer dan 1 miljoen luisterboeken en ebooks. Met deze toevoeging kunnen klanten van Vodafone direct bij Vodafone een Storytel-abonnement afsluiten.

Storytel biedt een uitgebreide bibliotheek van luisterboeken en ebooks aan in diverse genres, waaronder fictie, non-fictie, literatuur en meer. Klanten hebben toegang tot boeiende verhalen, voorgelezen door professionele stemacteurs. De Storytel-app is ontworpen voor gebruiksgemak, met functies zoals gepersonaliseerde aanbevelingen en de mogelijkheid om overal te lezen en luisteren.

Robin Kroes, directeur Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo, zegt: "We bieden onze Vodafone-klanten een rijk en gevarieerd entertainmentaanbod, direct en overal beschikbaar dankzij de smartphone en het mobiele netwerk van Vodafone. Na het succes van Blendle, Netflix en Apple Music, past Storytel uitstekend in onze strategie om de belangrijkste entertainment-diensten in het mobiele domein beschikbaar te maken voor onze klanten."

Ana Julia “AJ” Ghirello, SVP Global Partnerships bij Storytel, zegt: “We zijn verheugd om dit partnerschap met Vodafone te lanceren. Onze grote bibliotheek aan hoge kwaliteit audioboeken, met een verscheidenheid aan lokale en internationale titels, is nu beschikbaar voor meer klanten in Nederland. Deze samenwerking is van belang voor Storytel om te blijven groeien en de wereld van verhalen te blijven voorzien.”

Vodafone-klanten kunnen Storytel afsluiten en afrekenen via hun Vodafone-rekening. Er bestaan verschillende Storytel-abonnementen, elk ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Klanten kunnen Storytel één maand gratis proberen voordat ze zich abonneren op Storytel Unlimited (1 account, €12,99 per maand), Storytel Family (2 accounts, €16,99 per maand) of Storytel Family+ (3 accounts, €19,99 per maand). Vodafone-klanten profiteren van een exclusieve actie in de periode 21 februari t/m 24 maart. Klanten sluiten in deze periode Storytel Unlimited twee maanden af voor €2. Ook klanten die al eerder een Storytel-account hebben gehad of gebruik hebben gemaakt van een kortingsactie via Storytel, kunnen gebruikmaken van deze actie.