Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  VodafoneZiggo opent winkel in Hoog Catharijne Utrecht

  11 juni 2018

  UTRECHT - VodafoneZiggo opende vandaag de deuren van haar nieuwe winkel in Hoog Catharijne, Utrecht. Het is de eerste winkel waar de merken Vodafone en Ziggo beiden vertegenwoordigd zijn in een volledig nieuw winkelconcept. Op dezelfde locatie opent VodafoneZiggo op 1 oktober 2018 haar nieuwe centrale kantoor. 

  Marco Houtman, Director Retail VodafoneZiggo: "Met deze eerste Vodafone en Ziggo winkel willen we invulling geven aan onze missie 'plezier en vooruitgang met iedere verbinding'. We laten in deze winkel onze beide merken bij elkaar komen. Klanten kunnen zien en ervaren hoe de producten en diensten van Vodafone en Ziggo het leven van consumenten en zakelijke klanten kunnen verrijken. Daarnaast laten we de technologische bewegingen van onze producten naar de nabije toekomst zien. 'Internet of Things' is er hier één van. We hebben naast het gebruikelijke productaanbod ook onze Ziggo Mediabox en internetmodem op voorraad en bieden de mogelijkheid om een monteur in te plannen die helpt bij de installatie. Hiermee bieden we onze klanten het gemak om optimaal van onze diensten te genieten."

  Meerwaarde
  Naast producten zoals abonnementen voor mobiel, tv en internet, telefoons en accessoires, ligt de nadruk in de nieuwe winkel op de meerwaarde voor klanten als zij producten en diensten van beide bedrijven combineren. Daarnaast zijn er innovaties, technische gadgets en toepassingen te zien en uit te proberen. Ook wordt de klant bij binnenkomst begroet door 'Pepper', een robot die de klant helpt om snel en gemakkelijk zijn weg te vinden in de winkel. 

  Winkels 
  Op dit moment heeft VodafoneZiggo 180 Vodafone winkels en vier Ziggo winkels (Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam). In de Vodafone en Ziggo winkels zijn zowel Ziggo als Vodafone producten en diensten verkrijgbaar voor consumenten en klein zakelijk. Daarnaast zijn er 48 Ziggo shop-in-shops in alle MediaMarkt vestigingen.