Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ziggo introduceert SmartWifi

  Nieuwste wifi-technologie zoekt zelf beste frequentie en sterkste signaal

  4 oktober 2020

  Met SmartWifi introduceert Ziggo haar nieuwe aanbod van slimme wifi-producten. SmartWifi geeft klanten de best haalbare draadloze verbinding door automatisch naar het snelste wifi-punt over te schakelen. Ook kiest het systeem de beste frequentie en wordt de wifi naar gebruik verdeeld zonder dat de klant zelf actie hoeft te ondernemen.

  Klanten krijgen de keus uit twee SmartWifi-pakketten. De reguliere SmartWifi voorkomt het wegvallen van het signaal wanneer een klant binnenshuis beweegt. Zo verloopt wandelend videobellen en mailen een stuk makkelijker.

  Ziggo biedt ook een SmartWifi-pakket dat gebruikmaakt van Wifi 6. Deze technologie heeft dezelfde voordelen, maar biedt daarnaast meer snelheid en capaciteit en een lagere latency. Dat vergroot het gemak waarmee de klant films streamt terwijl zijn huisgenoten zitten te gamen. Ook het aanzetten of programmeren van huishoudelijke apparaten die gebruikmaken van wifi, zoals de wasmachine of de deurbel, zal vloeiender verlopen.

  Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt VodafoneZiggo: "SmartWifi zorgt voor een naadloos wifi-netwerk zodat onze klanten altijd en overal in- en rondom het huis of op de zaak online zijn. Zo biedt Ziggo alle flexibiliteit in een tijd waar alles en iedereen op hetzelfde moment verbonden is. Van de beweeglijke bingewatcher tot de professional die van virtuele meetings houdt, maar niet graag stilzit. Van de zzp’er die fysiek werk combineert met mails lezen tot het gezin waarin iedereen zijn eigen weg gaat in huis "

  Ziggo-klanten kunnen al upgraden naar Wifi 6 met een smart Wifibooster-startpakket met één Wifibooster*; de TP Link Deco X20 voor 99,95 euro. Naar behoefte is dit pakket uit te breiden met meerdere boosters. Voor wifi in het hele huis is er ook een smart Wifibooster set verkrijgbaar bestaande uit 3 stuks. Deze TP Link Deco M4 set is voorzien van Wifi 5 technologie en kost 99,95.

  Voor meer informatie klik hier

  * Exclusief voor de Nederlandse markt levert Ziggo een Wifi 6 Wifibooster startpakket. Alleen bij Ziggo is de Wifibooster TP Link Deco X20 per stuk te verkrijgen.