Ziggo Movies & Series (X)L start het nieuwe jaar met een vers en aantrekkelijk aanbod aan content na het sluiten van een partnership met ViacomCBS Global Distribution Group. Hieronder vallen iconische filmklassiekers van Paramount Pictures en ook populaire series van SHOWTIME® en CBS Studios zoals Ray Donovan en Dexter, nieuwe en exclusieve series zoals American Rust en exclusieve seizoenen van City on a Hill en Evil.

Ziggo is continu bezig om klanten een zo breed en sterk mogelijk content aanbod te leveren op het gebied van sport, nieuws en entertainment. Daarom ververst Ziggo vanaf 2022 het aanbod in de Movies & Series L- en XL-pakketten. In een nieuwe samenwerking met ViacomCBS Global Distribution Group krijgen klanten met dit pakket straks een breed palet aan nieuwe titels voorgeschoteld, waaronder vele kaskrakers en exclusieve series van de bekende producenten CBS, SHOWTIME® en Paramount Pictures.

Exclusieve series en kaskrakers
Evil, City on a Hill, American Rust en Spy City zijn voorbeelden van nieuwe series met exclusieve seizoenen. De spannende dramaserie Evil volgt een psychologe, gespeeld door de Nederlandse actrice Katja Herbers, en een priester in opleiding die samen bovennatuurlijke misdaden onderzoeken. Het tweede seizoen komt exclusief naar Movies & Series (X)L.

In American Rust (2021) met Jeff Daniels en Maura Tierney is politiechef Del Harris betrokken bij een moordzaak met een lijk dat is opgedoken in een verlaten staalfabriek. Wanneer de zoon van de vrouw van wie hij houdt van de moord wordt beschuldigd, wordt Harris gedwongen te beslissen wat hij bereid is te doen om hem te beschermen.

In het nieuwe aanbod vallen onder andere de volgende series: Dexter, Ray Donovan, Californication en The Affair. Op een later tijdstip worden ook films bekendgemaakt die binnen het nieuwe aanbod vallen.

Movies & Series XL pakket
Naast deze nieuwe en exclusieve titels biedt het Movies & Series XL pakket nog een hoop andere content. Klanten kijken naar 40+ extra tv-zenders, waaronder BBC Entertainment, Comedy Central Extra, National Geographic WILD, MTV 90s en vele andere muziekzenders en kinderzenders.

Een aantal van de HBO topseries, die op dit moment onderdeel zijn van Movies & Series (X)L, blijven in 2022 beschikbaar, waaronder Mare of Easttown, The White Lotus en het derde seizoen van Succession.