Ziggo Sport slaat weer een slag met het aanbod van topgolf. De sportzender van Nederland voegt namelijk maar liefst twee circuits aan het golfpakket toe: LIV Golf en de Ladies European Tour. Tevens zendt Ziggo Sport in de nazomer de Solheim Cup uit. Met deze nieuwe aanwinsten en daarnaast de Majors, de PGA Tour, de Europese Tour en de Ryder Cup biedt Ziggo Sport golfliefhebbers het meest complete golfaanbod van Nederland.

Marcel Beerthuizen, director Ziggo Sport: “Golf is en blijft voor Ziggo Sport een van de belangrijkste sporten, met een grote groep zeer gepassioneerde kijkers en een eigen kanaal dat volledig aan de sport gewijd is en waarop we het beste mannen- en vrouwengolf van de wereld bieden. We zijn dan ook blij dat we golffans nu het meest complete golfaanbod van Nederland kunnen bieden. En dat kijkers vanaf nu ook voor LIV Golf, LET én de Solheim Cup bij onze zender terecht kunnen.”

Compleet aanbod bij Ziggo Sport Golf
Ziggo Sport biedt het meest complete golf-aanbod en voegt met LET en de Solheim Cup meer vrouwentopsport toe. Als dé golfzender van Nederland heeft Ziggo Sport binnen het Ziggo Sport Totaal-pakket zelfs een thema-kanaal, dat volledig is ingeruimd voor deze sport. Wekelijks zijn hier live toernooien te zien, met onder meer alle toernooien uit de Amerikaanse PGA Tour, de Europese DP World Tour (met oa het KLM Open van 20 t/m 23 juni), de LPGA en de LET. En natuurlijk ook Majors: het PGA Championship (16-19 mei) en The Open (18-21 juli). En natuurlijk van 11-14 april ‘The Masters’, op de meest tot de verbeelding sprekende golfcourse ter wereld: de Augusta National.