De wereld raakt steeds meer verbonden. Connectiviteit en communicatie zijn de pijlers van onze maatschappij en economie. Maar verbondenheid gaat veel verder dan slimme connecties tussen netwerken of de techniek waarmee we contact leggen. Uiteindelijk draait het leven van mensen om het gevoel van verbondenheid. Met elkaar, met geliefden, vrienden en familie. Met de dingen die voor hen belangrijk zijn. Zodat ze volop kunnen genieten van alles wat de wereld te bieden heeft. Zodat mensen, bedrijven en de samenleving verder kunnen komen. Daarom luidt het doel van VodafoneZiggo: plezier en vooruitgang met elke verbinding.

Plezier: altijd, overal
Als VodafoneZiggo leggen we waardevolle verbindingen, tussen mensen en voor mensen. Dat doen we in een samenleving die geen moment stil staat, waar afspraken steeds minder afhankelijk zijn van een specifieke tijd of plaats, waar communicatie, media en vermaak de hele dag beschikbaar zijn. Werken, samenwerken, spelen, lachen en creëren: alles is binnen handbereik, op elk moment van de dag, op elke denkbare plek. 

Consumenten bieden we het beste entertainment, zoals tv, sport, series en films. Ondernemers helpen we op weg met impactvolle bedrijfsvoering, zodat ze meer uit hun bedrijf halen, klantgerichter werken en vooral hun tijd kunnen steken in wat zij het liefst doen: ondernemen. Onze medewerkers bieden we een fijne werkplek met een gezonde, positieve, open cultuur.

Vooruitgang: investeren in de digitale toekomst
Het tempo van innovatie ligt hoog, de ontwikkelingen vliegen je om de oren en soms lijkt het alsof de machines het winnen van de mens. Het tumult van deze tijd vereist nieuwe manieren van denken, nieuwe technieken en nieuwe combinaties. VodafoneZiggo is zo'n nieuwe combinatie. Wij zijn de aanjager van de Nederlandse digitalisering, maar ook de bouwer van de infrastructuur die moet helpen om de digitale voorsprong van Nederland in de toekomst te waarborgen. 

Vanaf 2020 willen we een 'netwerk van de toekomst' aanbieden, waarbij mobiele en vaste verbindingen nog dichter op elkaar aansluiten. Mensen zijn voortaan altijd en overal online. Ze zullen nauwelijks meer merken dat hun apparaten schakelen tussen vast internet, wifi, of mobiel internet. Ons netwerk wordt nóg stabieler, slimmer en sneller, met internetsnelheden tot 1 Gigabit per seconde. Dat is ook nodig, de databehoeften van Nederland groeien namelijk exponentieel.

Verbinding: mens en samenleving versterken
Omdat we zóveel mensen verbinden op zóveel verschillende vlakken, pakken we graag de verantwoordelijkheid om een positieve impact op gang te brengen. We gebruiken de kracht van technologie om mensen te helpen en de samenleving sterker te maken. 

VodafoneZiggo zet deuren open naar nieuwe werelden met geweldige kansen, waar mensen en bedrijven met spanning maar ook met vertrouwen naar uitkijken. Daarnaast helpen we klanten met het vergaren van digitale skills. Zo kunnen zij hun draai vinden in het tumult en controle pakken over hun digitale leven. Waar dan ook, wanneer dan ook: we wijzen de weg naar nieuwe manieren om plezier en vooruitgang te beleven.

VodafoneZiggo is een Nederlands bedrijf dat vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten levert aan consumenten en bedrijven. VodafoneZiggo is een joint venture van Liberty Global, het grootste internationale tv en breedbandinternet bedrijf, en Vodafone Group, een van 's werelds grootste telecommunicatiebedrijven.