VodafoneZiggo

VodafoneZiggo

De wereld raakt steeds meer verbonden. Connectiviteit en communicatie zijn de pijlers van onze maatschappij en economie. Maar verbondenheid gaat veel verder dan slimme connecties tussen netwerken of de techniek waarmee we contact leggen. Uiteindelijk draait het leven van mensen om het gevoel van verbondenheid. Met elkaar, met geliefden, vrienden en familie. Met de dingen die voor hen belangrijk zijn. Zodat ze volop kunnen genieten van alles wat de wereld te bieden heeft. Zodat mensen, bedrijven en de samenleving verder kunnen komen. Daarom luidt de missie van VodafoneZiggo: plezier en vooruitgang bij elke verbinding.

Tumult vereist nieuwe combinaties
Als VodafoneZiggo leggen we waardevolle verbindingen. Dat doen we in een samenleving die geen moment stil staat, waar afspraken steeds minder afhankelijk zijn van een specifieke tijd of plaats, waar nieuws, sport, series en films de hele dag beschikbaar zijn. Werken, samenwerken, spelen, lachen en creëren: alles is binnen handbereik, op elk moment van de dag, op elke denkbare plek. Het tempo ligt hoog, de ontwikkelingen vliegen je om de oren en soms lijkt het alsof de machines het winnen van de mens. Het tumult van deze tijd vereist een frisse blik, toekomstgerichte techniek en nieuwe combinaties.

Investeren in de digitale toekomst
VodafoneZiggo is zo'n nieuwe combinatie. Wij brengen technieken en netwerken samen die jouw dynamische leven ondersteunen. Het is volstrekt logisch dat Vodafone en Ziggo de handen ineen geslagen hebben. Beide merken investeren in de digitale toekomst, maar samen tillen we de kwaliteit naar een hoger niveau. Wat men ooit 'mobiel' en 'kabel' noemde, is uitgegroeid tot een gezamenlijk 'next generation network'. Dit stabiele netwerk is klaar voor Gigabit-snelheden en schakelt naadloos over en weer van vaste verbindingen naar mobiele.

Mens en samenleving versterken
We zijn de aanjager van de digitalisering in Nederland. We gebruiken de kracht van technologie om mensen te helpen en de samenleving sterker te maken. VodafoneZiggo zet deuren open naar nieuwe werelden met geweldige kansen, waar mensen en bedrijven met spanning maar ook met vertrouwen naar uitkijken. We bieden het grootste 4G-netwerk ter wereld evenals moderne entertainment die je overal en altijd kunt bekijken. Daarnaast helpen we jou met het vergaren van digitale skills. Zo kun je jouw draai vinden in het tumult en controle pakken over je digitale leven. Waar dan ook, wanneer dan ook: we wijzen jou de weg naar nieuwe manieren om plezier en vooruitgang te beleven. Zet je schrap.

----

VodafoneZiggo is een Nederlands bedrijf dat vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten levert aan consumenten en bedrijven. VodafoneZiggo is een joint venture van Liberty Global, het grootste internationale tv en breedbandinternet bedrijf, en Vodafone Group, een van 's werelds grootste telecommunicatiebedrijven. 

Kopieer tekst

Lees meer over ons bedrijf, onze geschiedenis en onze merken