Connections
Over Connections

Over Connections

Met een lichtshow markeren wij de komst van ons nieuwe centrale kantoor in Utrecht. Elke dag werkt VodafoneZiggo aan het verbeteren van de connectiviteit in heel Nederland. De lichtshow 'Connections' maakt deze onzichtbare verbindingen zichtbaar. VodafoneZiggo staat voor plezier en vooruitgang met elke verbinding. 

De verbinding met Utrecht

"Dag in, dag uit werken we aan het verbeteren van de connectiviteit van alle Nederlanders en brengen we vooruitgang en plezier. Iedere connectie telt", zegt CEO Jeroen Hoencamp. "De verbinding met de stad Utrecht is voor VodafoneZiggo een hele bijzondere. Ons nieuwe kantoor staat in het centrum van de stad, in het midden van het land. We hebben de ambitie om digitale koploper te zijn. Daarvoor bouwen we aan het netwerk van de toekomst. Al die connecties zitten in de lucht of onder de grond en zijn dus veelal onzichtbaar. Met de show 'Connections' proberen we het onzichtbare zichtbaar te maken: plezier en vooruitgang met elke verbinding."

De show wordt van 21 tot en met 27 november tussen 17.00 en 22.00 uur drie maal per uur vertoond op het Stationsplein in hartje Utrecht.